Србија

ЗОРАН НАС ЈЕ ОТЕРАО, НАКОН ВЕНЧАЊА ОСТАЛИ СМО У ШОКУ! Јеленина пријатељица ОТКРИЛА ЈЕЗИВУ ТАЈНУ!

Фото: Јутјуб

На дан Јелениног венчања сви су занемели – скоро нико од њених пријатеља из детињства није био позван на свадбу

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зоран нас је једно по једно елиминисао из Јелениног живота. Изазивани су сукоби, свађе… Зоран је имао велику команду над њом. Толико је њоме манипулисао да је могла да нам се јави кад нас сретне само ако је сама.

Овако за „Блиц“ прича некадашња блиска пријатељица убијене певачице из Борче Јелене Крсмановић (име и презиме познато редакцији). Како додаје, с Јеленом се дружила од детињства јер су живеле у истој улици. Од почетка су имале јако близак однос, али је, како каже, дошло до невероватног преокрета чим су јој Марјановићи ушли у живот.

НЕБЕСКА ЗВЕР – ЧУВАР РУСКОГ НЕБА: Ловац Су-30СМ у 60 секунди

– Од како је Јеца упознала Зорана, како су почели да живе заједно, све се променило. Престала је да се дружи са пријатељима из детињства, чак није смела на улици да нам се јави, нарочито ако је он с њом – наглашава ова жена.
Како она објашњава, Марјановићи су Јелену укључили у посебан начин живота који воде, а који није подразумевао њене старе пријатеље.

– Били смо прави Јеленини пријатељи, дружили смо се од детињства, од када смо се сви доселили у улицу. Ми смо једно по једно били елиминисани на разне начине. Изазивани су сукоби, свађе… Зоран је имао велику команду над њом. Толико је манипулисао њоме да је могла да нам се јави кад нас сретне само ако је сама. Али и тада је све време гледала лево-десно да је неко не види. То је ишло толико далеко да није смела ни да се јави уколико је била са њим – прича њена пријатељица, која и данас жали што је и дан свадбе за Јелену био тужан дан, који је довео до суза читаву Борчу где је певачица становала.

На дан Јелениног венчања сви су занемели – скоро нико од њених пријатеља из детињства није био позван на свадбу.

– Скоро нико из улице, иако су с њеним оцем и мајком сви били велики пријатељи, није био позван. Међутим, пошто смо сви много волели Јецу јер је била дивно, фино и тихо дете, изашли смо на дан њеног венчања на улицу да је подржимо, поздравимо. Махали смо да зна да је волимо. Али она када је кретала из куће, није смела чак ни да се окрене да махне. Многи су помислили да се уобразила, међутим, ми који смо је знали, који смо били блиски са њом знали смо да не сме због Зорана – прича наша саговорница.

Како прича ова жена, њој је и Теодора Крсмановић, Јеленина сестра од стрица, недавно потврдила да су њихове слутње око Јелениног венчања и чудног понашања истините.

– Њена сестра је мени пре неки дан рекла: „Драго ми је да је неко уопште схватио да она тај дан није смела да се окрене, да махне, под којом је она контролом била“ – прича наша саговорница.

Подсетимо, због бруталног убиства певачице Јелене Крсмановић, 2. априла 2016, ухапшен је њен супруг Зоран Марјановић 17 месеци након убиства и од тада је у притвору.

Виши суд у Београду одбио је јуче жалбу адвоката Зорана Марјановића на притвор у ком се њихов клијент налази од 16. септембра ове године.

Жалила се да не може више тако да живи!

Како прича пријатељица, нико од Јелениних пријатеља не памти је као намрштену или тужну особу. Док Зоран није ушетао у њен живот.

ОТКРИВАМО: САД и Приштина припремиле специјалну понуду за Београд

– Једна сцена када је она у питању заувек ће ми остати у памћењу. Пре четири године срела сам је у Борчи. Била је јако љута, гурала је малу Јану у колицима. Никад у животу је нисам видела тако хистеричну. Викала је како јој је глава пуна свега, да више не може тако да живи. Напоменула је да јој је живот јако тежак, да је у незгодној позицији, набрајала ми је проблеме које има у кући у којој живи са Марјановићима – прича ова жена. И за то време се Јелена, како каже пријатељица, све време окретала да је неко не гледа – објашњава ова жена.

 

Извор: Espreso.rs/Blic.rs