Србија

ЗОРАН ПРЕТИО ЋЕРКИ ЈАНИ! Најшокантније откриће из истраге УБИСТВА ПЕВАЧИЦЕ ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ

Фото: Јутјуб

Непосредно после Јелениног убиства њена ћерка полицијским психолозима рекла да не сме ништа да прича јер јој је Зоран рекао: Ако кажеш полицији шта се десило, никад више нећеш видети ни маму, ни тату…

Одмах после убиства Јелене Марјановић 2. априла 2016. у Борчи, њена ћерка Јана рекла је полицијским психолозима да не сме никоме да каже шта се десило њеној мами јер јој је отац Зоран тако наредио, сазнаје Информер! Девојчица је психолозима дословце рекла да јој је Зоран пре доласка инспектора запретио овим речима: Ако кажеш полицији шта се десило, никад више нећеш видети ни маму, ни тату…

Овај разговор са малом Јаном, међутим, не може да се на суду користи као доказ против Зорана јер су психолози проценили да је девојчица то рекла у стању тоталног шока!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наш саговорник, инспектор београдске полиције који 18 месеци ради на истрази овог случаја, каже да су психолози разговарали са Јаном одмах после Јелениног убиства. Зоран је претходно испричао полицајцима да је Јелена нестала након што је заједно са њим и ћерком шетала насипом у Борчи.

– Хтели смо да попричамо и са девојчицом и да видимо чега се све сећа. Зато су позвани психолози, стручњаци за разговор са тако малом децом… Девојчица је током разговора са психолозима била јако узнемирена још није могла да разуме да је заувек остала без мајке. У једном тренутку рекла је да не сме ништа да прича и да јој је тата запретио овим речима: Ако кажеш полицији шта се десило мами, никад више нећеш видети ни њу, ни мене… – преноси наш саговорник.

Било је очигледно, каже он, да је мала Јана била у потпуном шоку, па су психолози у том тренутку прекинули разговор, а касније су вештачењем одлучили и да та реченица не може да се користи као доказ против Зорана.

– Психолози су ипак поново разговарали са девојчицом неколико дана касније након Јеленине сахране. Тада је уочено да је Јана почела да вади мајчину гардеробу и ређа је по поду у кући. То је био знак да покушава у машти да оживи мајку, па је тај тренутак процењен као погодан да се опет разговара са њом – навео је наш извор.

Он истиче да је психолозима било јасно да се Јана нечег плаши, што се видело и по цртежима које је цртала у вртићу.

– Деца њеног узраста у вртићу добијају задатак да цртају на тему „нешто чега се плашим“ или „нека страшна ствар“ да би причали о својим страховима и лакше их превазишли. Јана је на ту тему нацртала своју кућу – објашњава наш саговорник и додаје:

– Јана је затим замољена да нацрта родитеље, али је она то одбила и почела је да плаче.

Упркос свему томе, наш саговорник је убеђен да Зоран није имао намеру да физички науди ћерки, иако јој је претио да не сме да прича о дану кад јој је убијена мајка.

– Сви који су имали контакт са њим увидели су да је то човек који не показује емоције ни емпатију ни за ког осим за Јану. Увек је био некако болесно хладнокрван кад се говорило о Јеленином убиству, али увек емотивно одреагује на помен ћерке – каже он.

Јавност у Србији остала је у шоку након што је Зоран почетком септембра одлучио да уђе у ријалити Задруга.

– Продукција му је тамо накратко довела и Јану и ту је јавност могла да види како се он односи према њој. Био је брижан, емотиван, и то је било искрено. Али његов однос са свима осталима, и у ријалитију и у правом животу, чиста је глума – категоричан је наш саговорник из полиције.

Иначе, Јана је под сталним надзором социјалних радника од 15. септембра, кад је Зоран ухапшен због Јелениног убиства.
За сада је одлучено да она остане да живи у кући у Борчи са Зорановим родитељима Владимиром и Зорицом и братом Милошем.

– Девојчицу свакодневно посећују службеници Центра за социјални рад како би проверили у каквом окружењу живи и како се укућани опходе према њој. Такође, деда Владимир неколико пута недељно одлази на разговоре у Центар за социјални рад и извештава их о Јанином стању – навео је наш извор.

Извор: Informer.rs