Србија

ЗОРАН ПУЦА ПО ШАВОВИМА БЕЗ МАЈЧИНЕ ПОДРШКЕ! Она неће да га посети због НЕГАТИВНЕ ЕНЕРГИЈЕ У ЦЗ-У!

Зоран Марјановић, осумњичени за убиство супруге Јелене, у тешком је психичком стању у притвору Окружног затвора у Београду, а најтеже му пада раздвојеност од ћерке Јане и мајке Зорице, за које је много везан

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Марјановићу највише недостаје подршка мајке, која је стуб куће породице Марјановић, али која не долази Зорану у посету у затвор јер негативна енергија лоше утиче на њене моћи.

СТОЈКОВИЋ ПОСЛАО ПОРУКУ ВУЧИЋУ: Ево шта му је рекао

– Зорица је главна у кући и за све се пита. Кад год би му искрсао неки проблем или би му било тешко у животу, Зоран је утеху тражио у мајци, која га је за све саветовала. У притвору је већ 26 дана и једино што му у затвору недостаје јесте управо Зорица. Изгледа као да пуца по шавовима. Све ово је велики притисак на њега, питање је докад ће издржати – прича извор Српског телеграфа из истраге.

Како додаје, Зорица Марјановић, која се бави лечењем биоенергијом, избегава одласке на гробља, али и у затворе, јер негативна енергија лоше утиче на њене моћи.

– Она још није посетила сина у притвору, а највероватније неће ни крочити у Централни затвор. Познато је да није ишла ни на Јецину сахрану ни на помен. Раздвојеност од мајке Зорану тешко пада, најтеже му је што нема ко да га утеши – каже наш саговорник.

ОВО ЈЕ ЛЕГИЈИН БРАТ: Завршио музичку школу, ради на пијаци

Подсетимо, Зоран Марјановић ухапшен је 15. септембра због сумње да је убио супругу Јелену, па њено тело бацио у канал у Борчи. На терет му се ставља тешко убиство, за које је запрећена казна до 40 година робије.

 

Извор: Srpski telegraf