Србија

Иза убиства Јелене Марјановић стоји JАК МОТИВ УБИЦЕ: Постоје два сценарија, а починилац је сигурно мушкарац!

Судски вештаци кажу да убице које почине убиство из сексуалних побуда са болесном страшћу уживају у злочину. Психијатар и судски вештак др Дијана Лазић Пушкаш каже да је у случају Јелениног убиства реч о типично мушком повређивању

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Певачица „Гранда“ Јелена Марјановић (33) убијена је из сексуалних побуда, тврде експерти који су имали увид у обдукциони налаз певачице откривају да је ударана у главу са болесном страшћу и да је злочину претходила жестока свађа због њене одлуке да се разведе, или због сазнања да муж има љубавницу!

„Вирус“ који ће разорити ЕУ се шири Европом – ко све жели независност?

– Девет језивих кратера на њеној глави указују да је убици пао мрак на очи и да је починио злочин из страсти! Када се жртви нанесе велики број повреда на малој површини тела, једна поред друге, то је јасан знак да је реч о убиству сексуалне природе! У овом случају је јасно да Јеленино убиство има сексуални мотив, док убица има поремећене сексуалне афинитете – каже признати експерт, који је инсистирао на анонимности.

– Судећи по повредама, може да се закључи да се Јелена расправљала са убицом. Он је после жестоке свађе зграбио чврст предмет који му се нашао при руци и задао јој ударац у главу. Први ударац је био толико силовит да јој је пробио лобању и направио кратер дубине од око два центиметра. Повреда коју је имала на лакту настала је када је руком покушала да заштити главу. После тог ударца делимично је изгубила свест, али је убица наставио да је удара са болесном страшћу! Повреде откривају да је највероватније седео на њој док јој је ударцима пробијао главу! – објашњава наш саговорник.

Према његовим речима, панталоне осумњиченог Зорана Марјановића нађене су накнадно, сакривене у кући!

– Све указује да је то огроман превид! Неко је очигледно заборавио да их опере или уклони на време. Нађене су накнадним претресом куће у неком буџаку. Панталоне су биле мокре до колена, што указује да је осумњичени Зоран највероватније вукао Јелену по каналу. Блато са панталона и Јеленине косе потпуно је исто, потврдила је ДНК анализа. То је било кључно када је против Зорана написана кривична пријава и када је осумњичен за тешко убиство – наводи српски експерт.

Ко штити свекрву Зорицу?

Први сведоци које је тужилаштво позвало да сведоче о Јеленином убиству јесу њен свекар Владимир и девер Милош, док свекрва Зорица уопште није предложена. – Нејасно је због чега Зорица Марјановић није сведок ако је и она свакодневно била у контакту са Јеленом. Питање је да ли је реч о пропусту или се неко побринуо да њу заобиђу када је реч о листи сведока – каже наш извор упућен у истрагу.

Судски вештаци кажу да убице које почине убиство из сексуалних побуда са болесном страшћу уживају у злочину. Психијатар и судски вештак др Дијана Лазић Пушкаш каже да је у случају Јелениног убиства реч о типично мушком повређивању.

ОВО МЕЊА СВЕ: Руски мигови лансирају Србију у ЕВРОПСКИ ВРХ!

– По повредама на глави и траговима гребања, она је била тучена. Можда њих двоје нису ни функционисали сексуално, питање је. Не доживљавају сви задовољство сексуалним чином. Код мушкараца који почине убиство из страсти примарна је доминација, а не сексуално задовољство. Они најчешће имају проблем полног идентитета. Често се дешава да импотентни мушкарци буду насилни и да свој бес искале на жртви тако што је брутално повреде – објашњава др Дијана Лазић Пушкаш.

Шета са цимерима

Зоран Марјановић, како сазнајемо, редовно излази у шетњу, али искључиво у друштву три цимера! Како је „Ало!” писао, удовац дели ћелију са монструмом Марком Николићем, који је убио бившу супругу Мају Ђорђевић и њиховог сина Михаила испред Центра за социјални рад у Раковици. Други цимер му је човек који је оптужен за насиље у породици, а трећи се терети за поседовање оружја.

 

Извор: Telegraf.rs / Alo.rs