Регион

КОМУНИСТИ СУ МАЛЕ БЕБЕ ПРЕМА ОВИМ ПОЛТРОНИМА И ОЛОШУ: Пророчке речи великог Хрвата и Југословена! (ВИДЕО)

Прошлоје четири године откад нас је напустио један од најзанимљивијих ликова на овим просторима

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Жељко Малнар, авантуриста, путописац, водитељ и, пре свега, легенда, остаће упамћен као човек, како се каже, већи од живота.

И данас, четири године после његове смрти, још се препричавају његове емисије, а нарочито монолози у којима је раскринкавао лицемерје и јад политичара и свих који одлучују о судбинама других људи.

ОД СЕНЗАЦИЈЕ ДО НАУЧНОГ ОТКРИЋА: Босанске пирамиде спасавају човечанство

Ево како је у једном од њих разобличио „нове патриоте“ у Хрватској, што преноси порал 100одсто:

– Пре 30 година била је земља Југославија у којој сте ви живели, а сад, као да нисте…. Ма, живели сте у Југославији, ако сте старији од 20 година, и волели сте земљу и волели сте маршала Тита, одједанпут сте сада сви постали Хрвати и увек сте били против Југославије. Па ди сте били у п**** м******* педесет година док је Југославија постојала? Ди сте били? Сад сте велики верници, католици и ово оно, ма мислим… то пуше само идиоти. Ти полтрони, који као камелеони мењају боју, нису баш такви Хрвати каквима се представљају – рекао је Малнар у култној емисији „Ноћна мора“, а његов тадашњи монолог, многи данас доживљавају готово пророчким, пише 100одсто.

Očitao nam je istinu u manje od dvije minute. Malnar u nekadašnjoj emisiji "Noćna mora". To je davno rečeno, al' još uvijek aktualno. Zabranjeno gledati djeci mlađoj od 12 godina…

Posted by Stanislav Sorić on Friday, September 29, 2017

Оно што је рекао, хладан је туш свим политичарима, и деснима и левима (не само у Хрватској, додали бисмо).

Није остао дужан нити „користољубима“ којих је, у свим системима, било и биће, с том разликом што су им апетити све већи и већи:

– Увек је материјална страна била најважнији фактор, никакви идеали и никакве велике величине, барем не на овим просторима. Шта мислите, да је неко ушао у комунистичку партију из уверења – ма уш’о је к**** из уверења, уш’о је зато што је добио ауто и шофера и бољу лову, исто као што сад улазе у странке. Ти комунисти су мале бебе према овим полтронима и пиздама који продају своје за 300 хиљада евра или куна,…. Гледајте данашње коалиције, гледајте шта се дешава – поручио је Малнар.

Овај снимак је ових дана циркулисао друштвеним мрежама и убрзо постао вирални хит са чак 299.000 прегледа и 2,1 хиљаде реакција, а подељен је готово четири и по хиљаде пута.

ВУЧИЋ: Док сам ја председник странци неће водити политику у Србији

Ево шта је Малнар рекао о бесмислу рата:

И са хрватским се политичарима Малнар обрачунавао, а једном им је приликом поручио – „Нећете ј***ти више овај народ!“

 

 

Извор: Espreso.rs/100odsto.hr