Србија

Крсмановићи нашли нове сведоке: Један од њих тврди нешто што би могло истог часа да открије убицу

Први сведок који је спреман да се појави пред тужилаштвом и под пуном материјалном и кривичном одговорношћу исприча детаље о свом сусрету са Зораном и његовом ћеркицом Јаном могао би да сруши читаву причу Марјановића

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након што је породица Крсмановић ангажовала ЦФИ да би се убиство њихове Јелене коначно решило, Центар је спровео своју истрагу. Они сада доводе три нова сведока која су спремна да говоре о односима у породици Марјановић, али и о дану Јелениног нестанка.

ПРОЦУРИО СНИМАК РАЗГОВОРА ДЕТЕКТИВКЕ И ЗОРАНА: Катарина била озвучена приликом састанка, ево како му даје инструкције

О томе су обавештени и полиција и тужилаштво. ЦФИ је урадио и делимичну 3Д реконструкцију Јелениног убиства. Током рада на овом случају, Крсмановићи су проналазили нове доказе, али и сведоке који су им испричали много детаља у вези са убиством који је потресао читаву Србију.

Први сведок који је спреман да се појави пред тужилаштвом и под пуном материјалном и кривичном одговорношћу исприча детаље о свом сусрету са Зораном и његовом ћеркицом Јаном могао би да сруши читаву причу Марјановића.

– Први сведок је био на насипу 2. априла 2016. од 14.30 и видео је Зорана и Јану на насипу око рампе код сметлишта. Време за које тврди да је било у тренутку њиховог сусрета је око 45 минута раније него што је Зоран рекао да су стигли на насип – рекао је Ненад Шипка из ЦФИ.

Ако се докаже да су те тврдње тачне, то значи да је Зоран био са јаном на супротној страни од оне где је Марјановић тврдио да је био у тренутку нестанка своје жене.

Након што је Зоран ухапшен 15. септембра, Центру се јавио још један сведок, комшија породице Марјановић.

– Према речима овог сведока он је у петак 1. априла 2016, дан пре Јелениног нестанка, разговарао са њом и том приликом Јелена је питала да ли је прскао зеље.

Када је сведок одговорио да није, певачица се обрадовала и рекла да ће сутрадан доћи јер је испланирала да за викенд скува сармице од зеља.

– Знајући како је Јелена прецизна и држи се договора, сведок се изненадио када се она у суботу није појавила. Међутим, није је позвао тог дана, верујући да се нешто озбиљно десило чим није дошла – каже извор.

Он истиче да би исказ Јеленине пријатељице озбиљно могао да доведе у питање тврдње Зорана Марјановића да је са супругом у суботу био на насипу, као и да појачава могућност да је несретна жена убијена у ноћи између петка и суботе.

Изјава трећег сведока и низа детаља које је спреман да изнесе вероватно би донели обрт у читавој истрази убиства. Према речима Ненада Шипке овај сведок наводи да је поред места где је дан касније пронађен певачицин телефон стајао њен пријатељ који ју је непрестано позивао телефоном.

ПУТИН ОД СРБИЈЕ ПРАВИ ВОЈНУ СИЛУ: Поред С-300 од Русије добијамо ракетне системе „бук“ и „панцир“?!

– Стога је незамислива тврдња да је телефон пронађен на тој локацији јер би пријатељ којије стајао на том месту морао у ноћи претраге у најмању руку видео светло телефона. Такође, опште је познато међу Јелениним пријатељима да јој је батерија била слаба, те није могла да траје дуже од два сата. С тим у вези јако им је чудно да је приликом позива њен телефон сигнализирао да је доступан и да се није испразнио након свих позива којих је било на стотине – додао је Шипка.

 

Извор: Telegraf.rs / Blic.rs