Србија

КРСТИЋ ЗА ПИНК: Коалиција РОГОВА У ВРЕЋИ нема идеје ни програм за изборе – ПРАВЕ АТМОСФЕРУ АНТИВУЧИЋИЗМА!

Небојша Крстић, маркетиншки стручњак, рекао је да су се узбуркале многе страсти после пуштање вести у једним новинама да ће избори за Град Београд бити у децембру

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Те страсти су се узбуркале у оквиру странака које претендују да остваре успех на изборима. Почели су некако активније да говоре о коалицијама, кандидатима, итд. Сада видим да је читава страст релативизована и да је од људи који расписују изборе та ствар померена за пролеће. Мислим да је друга половина априла задњи дан. Како год, неки „штихови“су се видели, виделе су се неке намере, виделе су се неке жеље и то све говори о томе да ће избори бити, као и сви у Србији. Не постоје ниједни досадни избори, потпуно извесни. Увек постоји доза неизвесности, ма колико да у овом тренутку постоји доминантна страна. То је једна од добрих ствари, демократија – рекао је Крстић.

ЈОГУРТ ЗА ЧАНКА: Погледајте шта су урадили припадници покрета 1389!

Крстић истиче да има доста нелогичноти у свим превирањима, а највећа нелогичност је потенцијална неприципијелна коалиција.

– Коалиција рогова у врећи, странака које не припадају истом политичком, менталном, етичком, естетском коду, и плус постоје и лични односи који нису само лични приватни, већ су лични политички. На пример, Јеремић је био избачен из ДС у тренутку док је преседавао ГС УН, био је избачен на бруталан начин управо у време председниковања Ђиласа странком, а сада разговарају о коалицији. Зашто тада Јеремић није ваљао док је потпуно био ван домаће политичке сфере, нема неког ваљаног објашњења. Очигледно је да онда имате странке које само имају ту математику која говори о њиховом евентуалном успеху који ће њима донети одређена места у градској власти, а не о томе да грађани треба да добију некакву квалитетну, алтернативну понуду, неки бољи програм, неке боље идеје за њихов живот – сматра Крстић.

Према његовим речима, и онда када дођу избори, како је рекао, ови који се баве сами собом се изненаде изборима и онда креће прича види покрали нас, види не воле нас медији…

– А у суштини је ствар за сваког ко се бави политиком, и евентуално политичким маркетингом, апсолутно јасна и предвидива – наглашава Крстић.

Крстић додаје и то да те странке бежећи од Вучића беже од самог себе.

– Праве атмосферу антивучићизма драматичну, хистеричну, хејтерску и самим тим беже од политике која им даје разлог за постојање. Тако ћете једног дана чути да је кандидат за градоначелника неки шлагер певач, сутрадан је неки глумац, прекосутра неки трећи селебрити или екс политичар попут Ђиласа, али нећете видети никакав програм, никакву идеју, никакву алтернативу понуду – истиче Крстић и додаје да спрега тајкуна и одређених бивших политичара и странака није теза без основа.

НЕВЕРОВАТНО! СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ ПРЕДВИДЕО СВЕ! За два дана овај видео је прегледан преко МИЛИОН ПУТА!

– То је опасност која стално вреба. Није добро да се конектују за власт, јер немају одговорност према грађанима већ желе да сами себи учине добро.

 

Извор: Pink.rs