Издвајамо Србија

КУМА ДАЛА АЛИБИ ЗОРАНУ?! Марјановићев адвокат тврди да је потпуно сигуран у његову невиност и да ће то ДОКАЗАТИ

Александар Зарић, један од адвоката Зорана Марјановића оптуженог за убиство супруге Јелене изјавио је да је после данашњег саслушања сведока потпуно сигуран да ће доказати невиност супруга убијене певачице

Фото: Јутјуб

Зарић је испред Вишег јавног тужилашта открио шта су изјавили саслушани сведоци, кума породице Марјановић Вера Вукомановић, као и Борис Пуцић, полицајац којег је Зоран прво позвао кад је Јелена нестала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– „Апсолутно је утврђено да је покојна Јелена разговарала са кумом Вером Вукомановић тог дана у 16.42 телефоном, то је она потврдила. То значи да све спекулације око ‘претходног дана’ не долазе више у обзир. Полицајац је исто сведочио и тачно напоменуо шта се дешавало тог дана и колико су претраживали насип са Зораном – рекао је адвокат и додао:

„Тако да је апсолутно немогућа прича да је Зоран могао да изврши то кривично дело за десет минута и да буде крвав и блатњав и мокар и све остало. И да, притом, се налази са ћерком на насипу. Апсолутно је јасно одбрани да он није могао да изврши ово кривично дело.

„После данашњег дана смо убеђени да све спекулације које су се појављивале немају везе са предметом. Зоран по савету одбране није долазио, нити ће долазити као што нико из његове фамилије, по савету одбране, није сведочио. Не због тога што немају шта да кажу, већ да не би улазили у спекулације.

Према његовим речима пратиће само материјалне доказе.

– То су телефонски позиви, оно што је патолог утврдио и можемо да тврдимо да је она апсолутно убијена тог дана на насипу у то време које се наводи. Све друге теорије су нетачне – истакао је адвокат.

Он је додао да Зорану неће бити укинут притвор док се не заврши саслушање сведока и истакао да након „свега овога“, нема никаквих доказа да је Зоран извршио кривично дело.

Погледајте видео:

https://youtu.be/uCOXFNg222Q

 

Извор: Информер