Издвајамо Србија

КЉУЧ МИСТЕРИЈЕ: ГДЕ ЈЕ БИЛА ЈЕЛЕНА САТ ПРЕ УБИСТВА? Зоран Марјановић је на ово питање дао НЕТАЧАН ОДГОВОР

Фото: Јутјуб

Сат времена који су протекли од тренутка нестанка Јелене Крсмановић до тренутка убиства, за које није разјашњено шта се у том периоду дешавало, могло би бити кључно у решавању овог злочина 

Јелена Крсмановић нестала је 2. априла 2016. године око 15.30 сати, када је, према верзији њеног супруга Зорана Марјановића, који је ухапшен и осумњичен за њено убиство, отишла да трчи од једне до друге рампе на насипу у Црвенки у Борчи.
Он је, како је говорио, приметио да је нема око 15.50 сати, те је кренуо у потрагу за њом. Убрзо је звао и остатак своје фамилије, оца Владимира и браћу да заједно претраже цео насип. И током потраге, како су причали, ништа сумњиво нису ни видели ни чули.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према налазима обдукције, Јелена је убијена тек сат времена касније у каналу код насипа на свега 550 метара од места где је наводно стајао њен супруг. До данас није разјашњено шта се за тих сат времена између њеног нестанка и времена убиства догађало, а одговоре на то није дао ни Зоран Марјановић, који је иначе нашироко причао о другим детаљима у вези са околностима нестанка и убиства његове супруге.

Фото: Јутјуб

Према верзији коју је испричао Зоран Марјановић, он је са ћеркицом Јаном трчао и тражио своју жену, а убрзо затим су му се придружили чланови његове породице, али и пријатељи.

Испрва, ништа није приметио чудно, а после ипак јесте. Марјановић се накнадно сетио да је на насипу док је трајала потрага приметио мистериозног човека са штапом.

Међутим, када је „мистериозни човек са штапом откривен“, утврђено је да он није видео Марјановића, нити зна у које је време пролазио насипом.
Самим тим, сат времена од Јелениног нестанка па до њене смрти и даље је мистерија, јер нико од људи који су наводно били укључени у потрагу није видео нити чуо ништа сумњиво или крике жртве у периоду између 16.47 и 17.10 када је, према налазима обдукције, певачица убијена, иако се ради о насипу где ништа не заклања видик!

Марјановић и чланови његове породице тврдили су да су у том периоду били на насипу у потрази за Јеленом. Зоран је након хапшења изричито тврдио да није крочио на место где је Јеленино тело пронађено и говорио да је тражио супругу свуда по насипу. После његовог хапшења обелодањено је да је на његовим панталонама нађено блато идентично оном на глави убијене певачице и на месту где је тело нађено.

О целом случају осам сведока од сутра ће бити саслушано у Вишем тужилаштву. А као девето сведочење води се изјава Зорице Крсмановић, Јеленине мајке која је преминула пре годину дана. Ипак, остало је мистерија шта је мислила реченицом: „Све што знам, рећи ћу када ухапсе убицу моје ћерке!“

Пронађена после 20 сати потраге

Певачицин супруг, како се писало, њен нестанак је пријавио тек у 20 сати, а полиција је у потрагу кренула око два сата касније. Око пет сати ујутро, сутрадан пронађени су њен мобилни телефон, тренерка, а неколико сати потом, у каналу, њено беживотно тело. Лице јој је било обливено крвљу, а на глави је имала девет убодних рана.

Зоран Марјановић ухапшен је 17 месеци касније због сумње да је он извршилац овог монструозног злочина.

 

Извор: Информер / Блиц