Србија

ЛЕГИЈА ЗАПЛАКАО У ЗАТВОРУ: На дан сахране мајке издао је једно наређење!

Фото: Јутјуб

Сахрану Наталије Улемек (82) мајке некадашњег команданта ЈСО и најчуванијег српског затвореника Милорада Улемека Легије, по његовом налогу је снимао камерман.

Снимак сахране и људи који су дошли да Наталији одају последњу почаст, послат је Легији који се налази у затвору јер је оптужен за најтеже злочине, међу којима је и убиство премијера Зорана Ђинђића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Легијин захтев да му се дозволи да присуствује сахрани мајке Наталије одбио је Виши суд у Београду због безбедносних разлога, па је од рођака захтевао да сниме сахрану како би видео испраћај мајке. Могуће је да ће Легију спровести до гробља наредних дана, када нема никога, како би се последњи пут опростио од преминуле мајке.

Како медији пишу незванично Легија је у тренутку када су спуштали његову мајку на вечни починак, стиснуте вилице пустио сузу.

Камерман је снимио и венце који су били положени на споменик Наталије Улемек међу којима се истицао један са натписом “ Последњи поздрав мајци, свекрви и баки од породице“.

Браћа Станислав и Милорад од мајке Наталије су се опростили поруком „Последњи поздрав вољеној мајци. Хвала ти за све“.

Легија је био вема везан за мајку, од које је наследио виспреност и склоност ка музици. Снимак са сахране, али и своје деце и осталих рођака Легија ће прегледати у скорије време.

Легија није присуствовао ни сахрани оца Милана, пошто је он преминуо 40 дана пре него што се Легија предао.

 

Извор: Kurir.rs/Alo