Србија

МАРЈАНОВИЋИ СУ ЈЕЛЕНУ ГУРАЛИ У СМРТ: Притиснута обавезама у тешкој депресији, ПРЕД УБИСТВО ПРЕСТАЛА ЈЕ ДА СЕ СМЕЈЕ!

Депресија, скривање, туга, исплаћивање дугова… овако су изгледали последњи дани убијене певачице Јелене Марјановић

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Несрећна певачица из Борче, која је убијена пре тачно годину и по дана, неколико месеци пре своје смрти проживљавала је праву животну тортуру, која се 2. априла 2016. завршила кобно по њу.

ЖЕНА КОЈА ЧУВА КОЗЕ НА НАСИПУ У БОРЧИ ОТКРИВА: Јелена никад није трчала овуда, ово је све што се десило тог дана!

Убијена је са девет крвничких удараца оштрим преудметом у главу у каналу код насипа у Црвенки у Борчи. О тужној судбини несрећне певачице сведоче многи њени пријатељи којима се она јадала због проблема које су је окупирали данима пре убиства.

Највише од свега певачицу је болела смрт стрица због које се повукла у себе и пала у депресију. Количина обавеза које су је окупирале и које су јој Марјановићи наметали додатно су утицале на то да Јелена престане да се смеје.

Неколико дана пре њеног убиства, њена мајка Зорица Крсмановић пуштена је на кућно лечење после неколико месеци хемотерапије. Због тешке болести и дугог опоравка своје мајке, Јелена ју је обилазила свакодневно. Бринула је о њој, доносила лекове, помагала око куће.

Дан пре убиства виделе су се накратко, а последњи пут су се чуле сат времена пре него што ће Јелена бити монструозно убијена.

– Јелена је јако патила што није имала времена да види своју болесну мајку. Марјановићи су је претрпали кућним пословима, а Зоран је поред свега терао да смрша, да се дотера, још више су је мучили. Као да му је стало само до њене каријере, а она је за то време пролазила кроз пакао – прича пријатељица убијене певачице.

Исти дан када је видела своју мајку, певачица је отишла до апотеке где је куповала лекове и измирила све своје дугове.

Међутим, ни жустре свађе са супругом Зораном је нису заобишле последњих дана пред смрт. Криза у браку узела је маха. Зоран и његови чланови породице наметали су јој обавезе које је једва завршавала. Крила се од њега када би пушила цигарете, а њему је сметало како је изгледала. Терао ју је да се шминка више, сређује нокте, тренира и да се више посвети каријери…

Ћеркица Јана била јој је све на свету, али једва је налазила времена да јој се посвети. Због тога је Јелена била додатно несрећна, жалећи се пријатељима да све ради сама.

Како је Јеленин муж Зоран Марјановић, који је ухапшен због сумње да ју је убио, изјављивао, Јелена је вече пре него што је убијена, у музичком студију у њиховом дому снимила строфу и рефрен своје последње песме „Ја са срећом нисам умела“. Међутим, прерана и насилна смрт спречила ју је да је отпева до краја.

Животна агонија несрећне певачице завршила се кобно – Јелена је убијена када је отишла да трчи насипом у Црвенки усред дана. Њен супруг Зоран Марјановић ухапшен је после 17 месеци истраге због сумње да ју је убио.

ШЕШЕЉ У УЛОЗИ ДЕТЕКТИВА: Марјановићи ће у притвору сигурно пући – ТРЕБА ИХ СВЕ ПОХАПСИТИ И ИСПИТИВАТИ ДАН-НОЋ!

Саслушање сведока у петак

Саслушање сведока у случају Јелене Марјановић биће одржано у петак 6. октобра. Више тужилаштво ће испитати осам сведока Јелениних блиских пријатеља, чланова породице, али и пријатеља породице Марјановић.

Такође, Тужилаштво ће у обзир узети и изјаву певачицине покојне мајке Зорице Крсмановић, коју је давала пре своје смрти на саслушању у полицији.

Извор: Informer.rs / Blic.rs