Србија

Мистерија која траје 19 месеци: Ко се то јавио на Јеленин телефон и 43 СЕКУНДЕ ЋУТАО када је нестала?

Фото: Јутјуб

Цела Србија чека на разрешење злочина

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Убиство Јелене Крсмановић (33), певачице из Борче, већ 19 месеци је под велом тајне. Можда највећа од њих јесте: ко се 2. априла, када је певачица нестала, јавио на телефон и ћутао?

Покојна мајка убијене певачице Јелене Крсмановић, Зорица, до своје смрти често је истицала да се 2. априла 2016. године последња чула са својом ћерком. Како је причала, са Јеленом се тог дана чула око 15.35 сати, када јој је ћерка рекла да ће доћи код ње само да заврши с трчањем. Сат и по касније, око 16.50, како је причала Зорица, поново је позвала Јелену, међутим позив јој је био одбијен.

БРАВО! Република Српска забранила прославу паганског празника „Ноћи вештица“

Већ успаничена, Зорица је наставила са позивима, међутим Јелена јој се није јављала. Тек око 17.20 сати неко јој се јавља на позив, али пуне 43 секунде ћути. Након тога на Јеленин број упућено је много позива, али више нико се није јављао. Дванаест сати касније телефон је нађен на пет метара од канала где је касније пронађено Јеленино тело.

Због тога, али и због мистериозних околности под којима је њена ћерка нестала, а затим убијена, али и због чињенице да јој се неко јавио на позив, несрећна Зорица до смрти се питала да ли је тада са друге стране жице био убица њене покојне ћерке.

На последњем саслушању у Вишем тужилаштву, прошлог понедељка, саслушана је Вера Вукомановић, кума Зорице Марјановић, свекрве покојне Јелене, која је пред тужиоцем изнела до сада непознате детаље. Она је навела да се с Јеленом чула 2. априла 2016. године у 16.42, баш у време када је, према речима Зорана Марјановића, трајала потрага за њом.

Она је тиме покушала да супругу убијене певачице Зорану Марјановићу да алиби, међутим, њено сведочење је покренуло лавину питања, међу којима се издваја главно: „Када је заправо Јелена нестала?“

Наиме, према верзији које се држао певачицин супруг, а који је већ месец и по дана у притвору због сумње да ју је ударцима оштрим предметом у главу усмртио на насипу у Црвенки у Борчи, Јелена је нестала 2. априла 2016. око 15.30 сати, када је отишла да трчи од једне до друге рампе на насипу. Он је, како је говорио, приметио да је нема око 15.50, те је кренуо у потрагу за њом. Убрзо је звао и остатак своје фамилије, оца Владимира и браћу, да заједно претраже цео насип.

И током потраге, како су причали, ништа сумњиво нису ни видели ни чули. Зоран Марјановић 17 месеци је тврдио да је Јеленина мајка била последња особа која је чула Јелену, наглашавајући да је то било у 15.30 сати. Помињао је и последњи позив и тишину дугу 43 секунде, о чему му је рекла ташта. Међутим, сада је баш најближа пријатељица Марјановића рекла да се са Јеленом чула у тренутку када је, према изјавама Марјановића, он увелико тражио Јелену.

 

Извор: Blic.rs