Занимљивости Издвајамо Свет

Мистерија на Антарктику: Тенкови чувају ванземаљски НЛО који је пао (ВИДЕО)

Теоретичари завера о ванземаљцима тврде да су пронашли доказ да војна возила „чувају“ мистериозни НЛО који је пао на Антарктику.

Сајт Express.co.uk је раније писао о једном ловцу на НЛО-е који је открио да верује да је ванземаљска летелица оборена на Антарктику.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Валентин Дектерев из града Нижњи Тагил у централној Русији, био је навео да је пронашао НЛО користећи Гоогле Еартх.

Неки истраживачи су потражили сателитске фотографије тог места и открили да четири тенка у линији чувају чудну пукотину у снегу која изгледа као да је у питању оборени НЛО.

На Јутјуб каналу  Third Phase of Moon је постављен и снимак у ком су приказане слике истог места направљене пре два месеца на којима се не виде тенкови.

Исти канал је оптужен да поставља варљиве и лажне снимке, али корисник са тог канала то негира.

Нису сви гледаоци убеђени у оно што је приказано на снимку. Неки од њих кажу да би према сразмери мапе тенкови требало да буду дуги 21 метар, што је веће од било ког познатог тенка.

Наратор снимка поставља питање: „Зашто се тенкови налазе око те појаве?“. Има и коментара о томе зашто нема трагова тенкова, као и о томе да су трагови прекривени снегом.

Дектрев каже да је летос поставио слике и координате овог места пре него што га је ико други уочио.

Он је био убеђен да је у питању оборени НЛО, полузакопан у леденим пустарама Антарктика. Међутим, поред НЛО-а, на тим сликама није било ничега више.

Наводи се да су те сателитске фотографије које Google Earth  користи направљене у фебруару 2012. године, али да су тек недавно почеле да се приказују.

Дектрев је рекао да верује да је велика летећа машина у облику диска и величине око 60 метара закопана у леду и снегу.

Неки кажу да је то само велика пукотина у снегу, док се други питају шта је било са онима који су се налазили унутар НЛО-а.

 

Извор: Webtribune.rs