Издвајамо Србија

НЕ ПУШТАЈТЕ МАРЈАНОВИЋЕ БЛИЗУ МЕНЕ! Овај вапај Јеленине мајке са самртне постеље сви памте

БЕОГРАД – Само да ми кажу ко је убица, да у миру могу да одем са овог света. Он је убио моје дете, шта ако је и Јана у опасности или било ко други… – овако је пре нешто више од годину дана, на самртној постељи, говорила тешко болесна Зорица Крсмановић, мајка свирепо убијене певачице Јелене Марјановић.

Зорица Крсмановић преминула је прошле године не сазнавши оно за шта је, како је сама говорила, живела и месецима чекала – истину о томе ко јој је убио ћерку јединицу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је у то време, у болници, говорила да не жели да зна за Марјановиће, односно да не би волела да их види у болници.
– Зорица је јасно ставила до знања да не жели да види никога од Марјановића, осим зета Зорана и унуке Јане – потврдио је тада Куриру извор из болнице додајући да јој недостаје унучица.

Данас, на гробљу у Борчи, породица Крсмановић дала је покојној Зорици годишњи помен, на који није дошао нико из фамилије Марјановић. У тренутку када је њен зет Зоран у притвору као главноосумњичени за зверско убиство Јелене, које већ годину и по дана заокупља пажњу српске јавности, тешко да би се ишта другачије могло и очекивати.

– Последња жеља ми је да сазнам ко је монструм који ми је убио ћерку јединицу – рекла је прошле јесени Зорица за Курир.

– Не знам ко може, зато молим све који могу да помогну, да ми открију ко ми је убио мог анђела, моју Јецу. Не интересује ме никакво суђење јер га, сигурна сам, не могу дочекати. Само да ми кажу ко је убица и да у миру могу да одем с овог света. Он је убио моје дете…

Ако постоји други свет, идем код моје ћерке. Али како ћу пред њу, а да не могу да јој кажем да је Јана сигурна јер је убица ухваћен – причала је неутешна Зорица говорећи у том трену да јој снагу даје жеља да дочека да убици погледа у очи.

– Само да га видим, да видим ко је имао снаге да убије онакво дете, које ни мрава није загазило. Дете које је увек помагало другима. Одмалена је износила храну из наше радње и куће да да деци на улици да једу. Не могу пред њу са сумњом да ће њено убиство проћи тек тако и да нико неће одговарати. Како да јој кажем: Сине, не знам ко те уби – каже Зорица.

Зорицу је пред смрт у болници од Марјановића посећивао само зет Зоран.
„Ено га, сад моли Јеленину мајку за опроштај. Себе криви за њену смрт“, само је један од коментара које су пацијенти на ВМА размењивали у септембру 2016. године, сваки пут кад би видели удовца убијене певачице како клечи и плаче поред кревета њене тешко болесне мајке.
Нису заостајали коментари попут: „Ма он ју је сигурно убио“ или „Види како га убија савест“, али је чињеница да свакодневни сусрети Зорице Крсмановић и Зорана Марјановићаникога од присутних на ВМА нису остављали равнодушним.

Слика тешко болесне жене која једва говорила, а коју је сваки пут искрено обрадовала посета зета који није могао да задржи сузе, потресла је чак и оне најострашћеније у коментарима. „Зоки мој, када си ти дошао, сунце ме огрејало“, говорила је Зорица Крсмановић док ју је зет држао за руку. Зоран је ташти донео и слике унуке Јане, за коју се она стално распитивала.
 

Извор: Курир.рс /Е.К. / ЕПК