Србија

ОДБИЛИ ДА СВЕДОЧЕ! ОТАЦ И БРАТ ЗОРАНА МАРЈАНОВИЋА, оптуженог за УБИСТВО СУПРУГЕ у Тужилаштву провели 10 минута!

Почело је саслушање које се дуго чекало. Данас у Тужилаштву исказе дају први сведоци у случају мистериозног убиства Јелене Марјановић

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

11.17 – Адвокат Марјановића Вељко Делибашић рекао је по завршетку саслушања да је задовољан и да очекује да ће Тужилаштво одустати од кривичног гоњења Зорана Марјановића због недостатка доказа.

https://youtu.be/GRKXzoiRqtg

11.10 – Завршено је саслушање Владимира и Милоша Маријановића, оца и брата оптуженог Зорана. Они су, међутим, по савету адвоката одлучили да не сведоче.

Како је рекао један од Марјановићевих адвоката Вељко Делибашић они су по савету адвоката искористили право да као блиски рођаци не сведоче.

Истрага је затворена за јавност па се искази сведока не објављују јавно.

10.55 – У Тужилаштво су стигли Зоранови отац и брат, Владимир и Милиош Марјановић

https://youtu.be/Tzpy9YGChPk

10.11. – Никола Думић, један од адвоката Марјановића, обратио се новинарима и рекао да је саслушање Теодоре Крсмановић завршено.

– Она је дала исказ и утврђено је да у овом склучају неће имати статус оштећеног, већ само статус сведока. Овај случај неће одлучивати сведоци, већ матерјални докази – рекао је он и додао да је за 11 часова заказано саслушање Владимира и Милоша Маријановића, оца и брата оптуженог Зорана.

https://youtu.be/_OowfwWLd-A

10.08 – Теодора изашла из Тужилаштва, завршено је њено сведочење.

https://youtu.be/WvB_Tjw6ZAs

09.44 – Почело саслушање сведока.

09.43 – Јеленина сестра Теодора, стигла је у пратњи мајке и Ненада Шипке из новосадског Центра за форензику и форензичка истраживања.

09.30 – У Више тужилаштво управо је стигла Јеленина сестра Теодора Крсмановић која ће бити и саслушана данас. Она је како нам јављају наши новинари брзо ушла у зграду Тужилаштва и није давала изјаву за новинаре.

ДА НЕ ПОВЕРУЈЕШ: Погледајте невероватан снимак из шуме

09.22
У Тужилаштво је ушао адвокат Зорана Марјановића, Вељко Делибашић.

09.20
Саслушање сведока у истрази убиства певачице Јелене Крсмановић Марјановић почиње у Вишем јавном тужилаштву у Београду тачно у 9.30 сати. Очекује се да се сваког тренутка појави Теодора, Јеленина сестра која ће бити први сведок у овом случају.

 

Извор: Informer.rs