Србија

ОПОЗИЦИОНА ЕЛИТО, СЕДИ – 1! Погледајте какви „генијалци“ подржавају Јанковића и Јеремића! (Видео)

Трагикомична српска опозиција успела је на јучерањем митингу на Тргу Републике у Београду да окупи читавих 547 људи, све саму „елиту“, као што су им и лидери Саша Прангија Јанковић и Вук НАТО Јеремић

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У циљу да сазнају каква је општа култура наших грађана, екипа YоуТубе канала Култура Данас посетила је митинг опозиције, која се непрестано буса у груди својим „надмоћним образовањем“ у односу на политичке противнике.

МЕГАЛОМАНСКИ ПРОЈЕКАТ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА Београд на води зауставила ЦИА и ФБИ?

Они су питали неке од 547 елитних опозиционара да ли је у реду што је председник Александар Вучић приморао сликаре Уроша Предића и Надежду Петровић да сликају његове портрете, шта мисле о томе што је Предић постао заменик министра културе јер је у СНС, и да ли су Милутин Миланковић и Слободан Јовановић дошли на функцију преко партијске везе.

Урнебесне одговоре опозиционе елите просто морате да погледате, јер их је немогуће препричати.

ШОК ЗА РУСЕ! АМЕРИКА ЗАПРЕТИЛА РУСИЈИ: „Борите се против џихадиста, избегавајте конфликте са нама ИНАЧЕ…“

Ми ћемо само да подсетимо да је Надежда Петровић наша чувена сликарка (1873 – 1915), Урош Предић живео је од 1857. до 1953, чувени српски историчар и политичар Слободан Јовановић рођен је 1896. а умро у Лондону 1958. док је један од наславнијих светских научника Милутин Миланковић живео од 1879. до 1958. године.

 

Извор: Informer.rs