Издвајамо Србија

ОТИМАЧИНА ЗА МУЖА УБИЈЕНЕ ПЕВАЧИЦЕ: Жене одлепиле за Зораном, прогањају га и нуде брак и…

Фото: Јутјуб

Иако је ухапшен због убиства Јелене Марјановић,обожаватељке се преко друштвених мрежа свађају због Марјановића.

У Фејсбук групи која даје подршку Зорану Марјановићу дошло је до отимачине за најпознатијег удовца који је ухапшен због убиства супруге Јелене Марјановић, сазнаје Курир. Наиме, жене које су чланице групе међусобно су почеле да се свађају због мужа покојне певачице, који је више од месец дана у притвору, и нуде му чак секс и брак!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Битка за Зорана води се и на јавним коментарима, али и у личној преписци.

Напад на Зоку

– Неке од жена су се очигледно заљубиле у Марјановића, па су и раније покушавале да му привуку пажњу. Међутим, сада, када је познато да је он близак са Зорицом Зоком Митровић, не презају ни од чега – прича наш извор.

Колико су далеко спремне да оду, показале су када су почеле да вређају Митровићеву и називају је његовом љубавницом.

– Он не може да има љубавницу јер је, нажалост, не својом вољом, слободан. Може само имати девојку, једну, две, три, колико му се прохте. Зоки није моја торбица да ми га неко отме – поручила је једној од обожаватељки Зорица Митровић, захваливши се успут на подршци коју пружа Марјановићу.

Полуделе за Зокијем

Подсетимо, Курир је прошле године писао да жене путем друштвених мрежа Марјановићу нуде секс и брак.

– Жене као да су полуделе за Зораном. Опседају га на сваком кораку, шерују његове фотографије, покушавају да дођу до његовог броја телефона – испричали су 54 дана од Јеленине смрти Марјановићеви пријатељи. Зоран је тада истакао да га такве понуде уопште не занимају јер је у жалости за супругом.

Зорица Зока Митровић: За њега стоје у реду

У једној од преписки до које је Курир дошао, Зорица Митровић је сама потврдила да се жене отимају о Зорана.

– Ти си, видим, једна лепа девојчица. Кад би била мало паметна, имала би можда шансу да станеш у ред за Зокија. Када би знала какве стоје у реду за њега, мало би се упристојила – поручила је Митровићева супарници.

 

 

Извор: Курир.рс