Србија

ОТКРИВЕНО О ЧЕМУ СУ ЋУТАЛИ МАРЈАНОВИЋИ! Певачици скинута бурма са руке НАКОН ШТО ЈЕ УБИЈЕНА!

Јелени Марјановић је непосредно после убиства скинута са руке златна бурма

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ову тврдњу је ексклузивно за Ало открила приватна детективка Катарина Остојић из Београда.

– Када је Јелена нађена у каналу, одмах је било уочљиво да на десној руци нема златну бурму, коју никада није скидала. Инспектор који је мене ангажовао да радим на случају знао је то пре него што ми је дао задатак да навучем Зорана Марјановића да се види са њим! Породица је о томе ћутала из само њима знаних разлога. Питање је да ли је некоме сметала њена бурма и брак са Зораном и да ли је убијена из пакости или неке освете – каже Остојићева.

ПРЕДСЕДНИК ГРЧКЕ ПОБЕСНЕО ПА ЗАПРЕТИО АЛБАНЦИМА: Нећемо седети скрштених руку, ТО ДУГУЈЕМО ГРЧКОЈ И ЕВРОПИ!

Она истиче да је добила улогу инсајдера у случају Марјановић.

– Позвао ме је инспектор који се бавио борбом против сајбер криминала. Упознала сам га раније по препоруци једне пријатељице, јер ми је био потребан савет како да се заштитим од негативаца на друштвеним мрежама. Питао ме је да ли бих радила као спољни сарадник за полицију. Гурао ме је у проституцију и убеђивао ме да извлачим информације од љубавника, али сам то одбила. Онда је рекао „Ајде да видим да ли можеш за 24 сата да дођеш до Зорана Марјановића и доведеш га код мене.“. То се дешавалао два месеца после Јелениног убиства – истиче Катарина Осотјић.

Приватна детективка успела је да пронађе Зоранов број телефона и ступи са њим у контакт.

– Он је имао опсесију да је Зоран убица и хтео је да га стрпа у затвор. Добила сам задатак да доведем Зорана код њега у један стан у Чика Љубиној улици, у центру Београда. Рекла сам Зорану да га водим код дервиша, који ће тобоже да му каже ко је убио Јелену и он се упецао на то. Била сам у другој просторији док су њих двојица разговарали. Инспектор је знао да је Јелени скинута бурма и два сата је терао Зорана да призна злочин – прича приватна детективка.

НЕВЕРОВАТНА ПОНУДА: Овде можете да купите кућу са погледом на море за САМО 1 ЕУРО!

Зоран је изашао сав погубљен.

– Није знао где су врата. Зорица Митровић нас је чекала у оближњем кафићу. Када смо Зоран и ја ушли, почела је да се тресе. Покушала сам да је смирим, говорећи јој да се опусти и да ће све бити у реду, али није вредело. Руке су јој се тресле и непрекидно је понављала: „Ухапсиће га. Робијаћу уместо Зорана“ – наводи Катарина и додаје да је морала да се повуче из случаја, јер је открила да је исти инспектор ангажовао и Раду Матић из Беча, која је имала задатак да Зорана одвуче у кревет не би ли јој он у ерупцији страсти открио детаље о Јеленином убиству.

Извор: Alo.rs / Informer.rs