Издвајамо Србија

ПАРАПСИХОЛОГ ШОКИРАО СРБИЈУ: Кривицу за Јеленино убиство ће ПРЕУЗЕТИ ЗОРАНОВ СИН!

Фото: Јутјуб

Парапсихолог Мевлудин Дуванчић предвиђа да ће за убиство Јелене Марјановић кривицу преузети Зоранов син из првог брака Урош, који са овим злочином нема никакве везе!

Фото: Јутјуб

Дуванчић сматра да је Јеленино убиство дуго планирано, али да ће се ускоро све расветлити

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Појавиће се људи који ће преузети кривицу, а све се врти око те три, четири особе из породице Марјановић, међу којима је и Зоранов син. Дуго су планирали њено убиство. У случају неког открића, може Урош, иако невин, да преузме кривицу… – каже Дуванчић кога су у медијима прозвали балканским Нострадамусом. Он је убеђен да ће полиција открити све детаље овог злочина:

– Марјановићи неће успети да преваре инспекторе, јер неће моћи да докажу да је Урош то урадио. Праве убице ће на крају завршити у затвору. Јелену је убила особа која има шизофренију. Она је убијена из патолошке љубоморе и страсти. Постоје лекари код којих се та особа лечила и она је потпуно свесна шта је урадила. Убица је имао помагаче.

Мевлудин је убеђен и да ће „два јака човека у полицији све открити, без обзира на то што су се убица и његови саучесници максимално потрудили да се истина никада не сазна“.
Дуванчић, који тврди да има диплому парапсихолога Националног института у Америци, уверен је да су Јелена и Зоран имали озбиљних трзавица у браку.

– Зоран је Јелени кочио каријеру и она је хтела да га напусти. Није могла више да трпи притисак у тој породици. Марјановићи су сматрали да су је они створили, да су они њени богови. Колико год су се трудили да је прославе, истовремено су је и спутавали.

Мислили су да могу с њом да раде шта год хоће – прича Мевлудин, и додаје:
– Јелена је желела да напусти ту кућу, али Зоран није хтео да иде од мајке. Није јој се свиђало свекрвино гатање и све те окултне ствари којима се бави. Није имала слободу, пратили су је у стопу. Жени је прекипело, хтела је да иде одатле и ту су настали проблеми. Зоран је био авантуриста, али иако нису имали идеалан брак, Јелена га је волела.

 

Извор: Информер