Србија

ПОРУКА ЗОРАНА МАРЈАНОВИЋА ИЗ ЗАТВОРА! Држите се, немојте да пукнете, ЈА ЋУ ИЗДРЖАТИ!

Фото: Јутјуб

Зоран Марјановић, осумњичени за убиство супруге и певачице Гранда Јелене Крсмановић Марјановић, слао је из затвора оцу Владимиру Марјановићу тајне поруке!

Марјановићи, и поред тога што је Зоран у притвору, на више начина покушавају да комуницирају и спутају истрагу о Јеленином убиству. Српски телеграф дошао је до транскрипта разговора између Марјановића које су пресреле надлежне службе.

– Проверите одане пријатеље да се не излете и не направе срање! Не наседајете на новинске приче. Ћале, ти знаш све, држи под контролом – рекао је Зоран оцу Владимиру када га је посетио у Централном затвору.

На тајну комуникацију између укућана посумњало се јер се често дешавало да Марјановићи током разговора изговарају и наизглед бесмислене реченице. Опет, у неким разговорима били су конкретнији, па се у једној од конверзација спомиње и старатељство над ћерком Јаном.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Радите све што треба само да они не узму Јану. То нећу поднети – рекао је Марјановић, а претпоставља се да је мислио на певачицину породицу Крсмановић јер не жели да они добију старатељство над дететом.

У једном тренутку у затвору Зоран се уплашио да ће бити разоткривен, па је преко једног адвоката послао поруку породици.

– Питајте ћалета шта се дешава са фамилијом, добијам разне информације. Неће ваљда против нас – рекао је, наводно, Зоран, замоливши да му пренесу повратну информацију.

Супруг убијене певачице је такође поручио укућанима и да помогну његовој љубавници Зорици Зоки Митровић како би се што пре оженио њоме.

– Помозите Зоки за папире, да оно брзо решимо – поручио је Зоран, а потом се осврнуо и на свој боравак у затвору.

– Овде је све под контролом. Само ми донесите оне моје витамине – тражио је Марјановић, а наши саговорници наводе да под „витаминима“ највероватније подразумева таблете за смирење.

У једном од разговора са најближима Зоран им је поручио да „не пукну“, вероватно мислећи да успеју да одоле притисцима и не открију детаље о убиству.

– Држите се, немојте да пукнете. Ја ћу издржати – рекао је Зоран

Извор: Srpski telegraf