Србија

ПОЧИЊУ САСЛУШАЊА, ЗОРАН У ПАНИЦИ! Васпитачица мале Јане би исказом МОГЛА ДА ГА ПОКОПА!

Фото: Јутјуб

Зоран Марјановић, осумњичен за убиство супруге Јелене, страхује од саслушања сведока који ће 16. октобра дати исказе у Вишем тужилаштву у Београду.

Како се сазнаје, међу првима ће бити саслушана васпитачица мале Јане Ленка Ђ., која је последња, не рачунајући чланове породице Марјановић, певачицу Гранда видела живу
Ленка Ђ. је доста времена проводила с малом Јаном, па би и на основу дететовог понашања могла да открије каква је ситуација била у кући Марјановића у Борчи

– Јелена је дан пре злочина 1. априла 2016. отишла по ћерку Јану у вртић и тад се видела с васпитачицом која ту ради. Певачица је тог дана учитељицу одвезла кући, тако да је она та која ју је последња видела. Зоран је у паници због сведочења васпитачице јер би она, како се сумња, много тога могла да открије о односу између супружника – прича извор Српског телеграфа из истраге.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према његовим речима, Ленка Ђ. је доста времена проводила с малом Јаном, па би и на основу дететовог понашања могла да открије каква је ситуација била у кући Марјановића у Борчи.

– Зоран инсистира на томе да присуствује саслушањима, на шта свакако има право. Он верује да ће сведоци другачије реаговати кад га виде и да га неће покопати исказима – каже саговорник Српског телеграфа.

Осим Ленке Ђ., следећег понедељка биће саслушани и Теодора Крсмановић, Јеленина сестра од стрица, Андреа Ш., другарица и шминкерка убијене певачице, као и Вера В., кума породице Марјановић. Све што знају о брачном пару и смрти певачице Гранда откриће и девојка Јелениног девера Милоша Милица М., Вида С., Драгана П. и Александра Ј.

– После сведока тужилаштва, сведоке ће предложити и одбрана Зорана Марјановића, као и адвокат породице Крсмановић. Оно што Зорана интригира јесте то што не зна ко ће се све наћи на том списку, шта они могу да открију и оборе му одбрану – додаје извор.

Извор: Telegraf.rs