Србија

ТАЈНА ПРЕПИСКА ВЛАДИМИРА: Јеленини рођаци су баш лоши и зли људи, ТО ЈЕ ПОКВАРЕН СОЈ КОЈИ ТРЕБА ИЗБЕГАВАТИ!

Владимир Марјановић (Фото: Јутјуб)

Владимир Марјановић пљувао по породици своје убијене снаје Јелене, и то у Фејсбук групи која је основана у знак сећања на њу. Окомио се и на Сашу Поповића јер овај после злочина није снимио Јеленин ЦД, од кога су Марјановићи планирали да зараде велике паре

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Владимир Марјановић (64), свекар зверски убијене Јелене Марјановић, у последњих годину дана је на најприземније начине на Фејсбуку вређао породицу своје снаје! У порукама које ексклузивно објављујемо, Владимир је за Јеленину породицу Крсмановић писао да су „лоши и покварени људи“ и „сој који треба избегавати“!

БРАВО! Република Српска забранила прославу паганског празника „Ноћи вештица“

Да све буде још ружније, Владимир је по Јелениним рођацима пљувао у Фејсбук групи која је основана у знак сећања на убијену певачицу! На мети Владимирових напада нашао се и сувласник ‘Гранда’ Саша Поповић, јер после Јеленине смрти није издао њен ЦД, од кога су Марјановићи планирали да зараде велике паре.

Судећи према порукама до којих смо дошли, све је почело прошле зиме, након што је администраторка ове групе Душица М. постала веома блиска са Владимиром. Њих двоје су размењивали емотивне поруке, пуне нежности и захвалности, па су чак и договарали сусрет. Није познато да ли је за те поруке знала Владимирова супруга Зорица, мада њу ниједном речју нису поменули.

Душица је, наиме, у јануару ове године Владимиру послала своје слике на којима позира поред Јелениног гроба, на шта јој он одговара:

„Драго ми је што си била, а и што си се сликала на гробу, као и због саосећања и емотивних песама које пишеш. Хвала ти.“

Душица му је одговорила да би волела да обиђе и Јеленину спомен-плочу на насипу у Борчи, где је несрећна певачица „Гранда“ убијена, али и да лично упозна Владимира.

У њиховој преписци се види да је Душица потом додала Владимира као администратора у овој Фејсбук групи, како би могао да контролише ко ће постати њен члан и шта ће се тамо објављивати. Он јој је најпре зачуђено одговорио:

„Мало је сукоб интереса бити подршка сам себи?!“, али је одмах потом почео да јој даје инструкције ко би требало да буде у групи, а ко би требало да буде избачен.

Тад се и окомио на Крсмановиће, осувши салву увреда на њихов рачун:

„Они су лоши људи. Онај сој који треба избегавати. Јеца је била највреднија међу њима. Јеца је волела само стрица из те сорте јер у себи није имала ту поквареност.“

Затим је наложио Душици да избаци из групе две пријатељице породице Крсмановић:

„Користили су новине да нам нанесу што веће зло, а то зло је у њима. Избаците их јер је то једини начин да не ремете подршку“, на шта Душица одговара: „Избачене обе. Удави ме Теодора…“ (Јеленина сестра од стрица, прим. аут.)

Владимир је затим наставио преписку са Душицом похваљујући је што је и Теодору избацила из групе:

„С њом је било пуно проблема док није била блокирана и избачена“, написао је Владимир.

„Биће и сад. Ево сад ушла нека Душица Крсмановић“, одговорила је Душица.

„То је друга сестра!“, наставио је свекар.

„Ух, глава ме заболе…“, пожалила се Душица.

„Кажи им шта су правила. Нису оне добронамерне“, упозорио је Владимир.

Сасвим је индикативно да је Владимир у преписци са члановима групе више пута поменуо „Јеленине убице“, у множини! Остаје зато питање откуд он зна да их је било више и да ли Владимир нешто крије о злочину о коме већ 19 месеци прича цела Србија.

Подсетимо, Јелена је 3. априла 2016. пронађена мртва, смрскане главе, у каналу покрај насипа у Борчи. Обдукцијом је утврђено да је убијена дан раније, са више ударца у главу. Владимиров син Зоран Марјановић је 15. септембра, после 17 месеци истраге, ухапшен због сумње да је убио супругу, али је на саслушању у Вишем тужилаштву у Београду негирао тај злочин.

Извор: Informer.rs