Србија

Речи које Јецина мајка НИКАДА НИЈЕ ЗАБОРАВИЛА: Мама, имам нешто да ти кажем

Фото: Јутјуб

Испливали детаљи које је Зорица Крсмановић однела са собом у гроб

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Случај који не престаје да интригира српску јавност, брутално убиство певачице Јелене Марјановић и даље је неразјашњено. Зорица Крсмановић, мајка убијене певачице је испричала својевремено, детаље из Јелениног живота, а сада су то потврдили њени рођаци.

МИСТЕРИЈА СРПСКЕ ЛИЧНЕ КАРТЕ: Овај тајни симбол је МАСОНСКИ ЗНАК! Да ли сте га приметили?

Зорица је рекла да је Јелена волела да им купује поклоне, њој је доносила лепе кошуље, оцу мајице.

– Од првог новца себи је купила златне минђуше и икону Богородице. Мени је купила кошуљу, оцу црну мајицу. Сећам се да је говорила Душану како и шта да обуче, а он ју је све слушао – причала је Зорица.

Јелена ми је једног дана рекла: „Мама, имам нешто да ти кажем, обрадоваћеш се. Трудна сам.“

Била је пресрећна када је сазнала да ће постати мајка. Након порођаја у фебруару 2011. године, Јана и Зоран су постали цео њен свет. Втарила ми је осмех на лице – причала је Зорица Крсмановић, мајка убијене певачице Јелене Марјановић.

Три године после губитка оца, Јелена је коначно доживљавала лепе тренутке.

– Удала се за Зорана, ког је много волела. Родила ћеркицу Јану, а каријера јој је била у успону. Наставила је да пева. Међутим, убрзо је стигао још један тежак ударац. Сазнала је да и њена мајка болује од канцера. Сваки дан је спремала мами храну и посећивала је у болници. Јелена је у то време имала наступе, а како је од порођаја имала вишак килограма, почела је да иде у теретану и да трчи – причају рођаци.

СУТРА ЈЕ ПРАЗНИК ВЕЛИКЕ МУЧЕНИЦЕ: Обратите јој се ОВИМ речима и подариће вам мир и срећу

Испоставило се да је одлазак на трчање 2. априла 2016. године био кобан. Јелена је убијена са девет удараца тупим предметом у главу, а њено тело нађено је сутрадан у каналу поред насипа у Борчи.

 

Извор: Srbija Danas/ Kurir.rs