Издвајамо Србија

РИСТИЧЕВИЋ ПРОЗВАО ЛИДЕРА ДВЕРИ: Каменко Бошкић донео у скупштину камен из каце за купус, а не са Косова! (ФОТО)

Камен који је Обрадовић донео, био је повод посланицима супарничког табора који су осули паљбу по лидеру Двери

Током јучерашње седнице у Дому Народне скупштине унет је камен. Наиме, камен је унео посланик Двери Бошко Обрадовић. Обрадовић је током образлагања предлога Двери да скупштина на дневни ред уврсти и резолуцију о Косову у рукама држао камен и рецитовао стихове песме Отаџбина Ђуре Јакшића „и овај камен земље Србије“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председница Скупштине Маја Гојковић је прекинула Обрадовића и рекла да „то не сме“.

– Не смете камен – рекла је Маја Гојковић и позвала обезбеђење парламента да изнесе камен.

Лидер Двери је рекао да је дан пре био на Косову, одакле је камен и донео и упитао Гојковићеву „зашто јој смета камен са Косова“.

– Знате да то не сме да се уноси, питање је за обезбеђење парламента, не за Вас, како је унет камен у парламент – одговорила му је председница скупштине.

Камен који је Обрадовић донео, био је повод посланицима супарничког табора, те је тако Марјан Ристичевић, посланик коалиције окупљене око СНС, на свом Твитер налогу прозвао Обрадовића рекавши да „камен више личи на онај из каце за купус“.

Ристичевић је по врећ устаљеном обичају, лидеру Двери дао надимак – Каменко Бошкић и уз то окачио Обрадовићеву фотографију и написао: „И овај камен из каце купуса што претећ штрчи ка селу Футогу…“

Ни ту се није зауставио, већ је отишао корак даље и направио чак и анкету:

 

 

Извор: Еспресо.рс