Издвајамо Свет

СВЕДОК УБИЈЕН? Жена која је видела више стрелаца током пуцњаве у Лас Вегасу – ПРОНАЂЕНА МРТВА

Кимберли Сучомел, преживела у пуцњави у Лас Вегасу, као и очевидац високог профила која је мејнстрим медијима рекла да је било више стрелаца умешаних у овај напад, пронађена је мртва. Имала је 28 година и била је здрава.

Сучомелова, која није била повређена током пуцњаве на музичком фестивалу Роуте 91 у Лас Вегасу, постала је трећа особа која је тесно повезана са истрагом а која је умрла и нестала у последњих неколико дана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Херојски“ чувар Хесус Кампос је мистериозно нестао у четвртак након што је пропустио заказане медијске интервјуе. Сада је његова кућа под наоружаном стражом, а његовој породици су дата наређења да о томе не причају јавно. Собар из Мандалаy Баy-а, Чад Нишимура, такође је нестао, неколико дана након разговора са мејнстрим медијима на Хавајима, рекавши да је био на дужности када је Стивен Падок стигао у хотел и да он “није имао много пртљага.“

Кимберли Сучомел није била повређена током пуцњаве на музичком фестивалу Роуте 91, и умрла је изненада у раним јутрањим часовима у понедељак у совм дому у Епл Валију, каже њена бака, Џули Нортон, која је за СеаЦоаст Онлине објаснила да Кимберли мора да је умрла у току четири сата док је била сама у кући.

Нортонова је пронашла Сучомелову одмах након 8:30 частова ујутру, када је дошла да брине о својој 3-годишњој праунуци. Супруг Сучомелове, Мајк, отишао је на посао рано ујутру у 4:30 часова.

Неколико дана након пуцњаве, Кимберли Сучомел је за Вицторвилле Даилy Пресс објаснила како су она и њени пријатељи спасили своје животе док су меци летели “са свих страна“ на 20.000 људи присутних на концерту 1. октобра.

Сучомелова је такође говорила о чињеници да је “више од једног стрелца“ било умешано у овај напад, говорећи то више пута и тврдећи да полиција Лас Вегаса и мејнстрим медији не говоре јавности истину о ономе што се десило.

“Сваки преживели са којим сам разговарала се такође сећа више стрелаца, и бар једног са земље – зашто нас не схватају озбиљније? Тоне ствари се не поклапају,“ написала је она на Фејсбуку.

“Гледала сам вести нон стоп откако сам се вратила кући својој породици. И то једноставно нема смсила. Прича коју сервирају свима се не поклапа са исказима очевидаца. Нешто није у реду са оним што говоре и докази изгледају лажно, ако мене питате.“

Објашњавајући како је позвала свог супруга и баку да их упозори да се налази усред пуцњаве и да се можда неће извући жива, Сучомелова је написала: “Пуцњава није престајала све ово време. Није јењавала. Није успоравала. И била је директно иза нас, пратећи нас. Меци су долазили из свих праваца. Иза нас, испред нас, поред нас.“

“Али ја знам, једноставно знам, да је био неко ко нас је јурио. Читаво време сам то осећала. Што смо даље били од тог места, пуцањ је постајао ближи. Стално сам гледала назад очекујући да видим стрелце – и говорим у множини јер је било више од једне особе. Било је више од пуцњаве из једног оружја.“

“100% више од једног.“

Бака Кимберли Сучомел је потврдила да је она била здрава. Иако је патила од фокалне епилепсије, зна се да је то стање ретко опасно по живот.

Ова вест је стигла неколико дана након што је собар из Мадалаy Баy-а, који је паркирао аутомобил Стивена Падока када се пријавио у хотел, мистериозно нестао након што је дао интервју мејнстрим медијима у ком је инсистирао на томе да је осумњичени стрелац био “нормалан човек“ и да “није имао много пртљага.“

Собар је нестао

Чад Нишимура, дугогодишњи радник у Мадалаy Баy-у, дао је интервју Моанике’ала Набаро, репореру за хавајску пословницу АБЦ-а, КИТВ4 Неwс.

Тај чланак је сада обрисан са сајта КИТВ4 Неwс-а, након што се чинило да се он супротставља званичној причи да је “усамљени вук“ Падок успео да прокријумчари довољно оружја за малу војску у свој хотелски апартман потптуно непримећен од стране особља или чувара који су пратили хотелски ЦЦТВ.

КИТВ4 је одбио да објасни због чега је њихов чланак изненада уклоњен са њихове интернет странице, или да ли су деловали по спољашњим наређењима.

Чувар је нестао

Вест о изненадној смрти Кимберли Сучомел је такође уследила када је и Фоx Неwс известио да је припадник обезбеђења Хесус Кампос “нестао“ неколико минута пре него што је требало да се појави у програму Шона Хенитија као специјални гост.

Они нису објаснили Кампосов нестанак. Хенити није споменио Хесуса Кампоса нити његово непојављивање током програма, а на Твитеру је на питања о томе шта се догодило одговоро са “Отказао је.“

 

 

Извор: Wебтрибуне.рс