Србија

СКАНДАЛ: Напредњаци назвали Вучића пед**ом, а Ану Брнабић лез***ком

Двери моле Српску напредну странку да се уразуми, усагласи своје изјаве, стиша међусобна препуцавња, и мирно, достојанствено као људи сачекају следеће изборе и крај своје владавине и напокон пусте државу онима који заиста знају да је воде.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Српски покрет Двери сматра да је заиста скандалозно да народни посланици Српске напредне странке, називају председника државе Александра Вучића, педером, а премијера Србије Ану Брнабић, лезбејком.

ХОЋУ СУЗАНУ И ХЕЛЕНУ! ИСПЛИВАЛИ ПРЉАВИ ДЕТАЉИ ИЗ ЖИВОТА ТИТА И РАНКОВИЋА, да ли је због овога убијен Ђурековић?

Чак и ако је истина то што они тврде, мислимо да је боље да Српска напредна странка решава то у својим круговима, а не овако јавно и тенденциозно. Невероватно је да се баве са ким су у кревету председник и премијер.

Какву сексуалну оријентацију они имају, нас не треба да занима. Нас занима како воде државу, што свакако раде изузетно лоше.

Наиме, Двери су до овог октрића дошле случајно, изјавама Милована Дрецуна и Маријана Ристичевића, који су коментаришући објаву председника Двери, Бошка Обрадовића на твитеру, практично и изнели став да је Александар Вучић, педер, а Ана Брнабић, лезбејка.

Председник Двери је у свом твиту, на шаљив начин рекао да државу воде педер и лезбејка. Нити је рекао коју државу, ни који председник ни који премијер. Међутим, посланици Српске напредне странке су констатовали да су то Вучић и Брнабићева.

И као друго, власт је такође осудила натпис на плакату, који је Бошко Обрадовић показао на конференцији за новинаре у Народној скупштини, који је гласио: ВУЧИЋ-БРАТ-КУМОВИ-ЛОПОВИ.

Председник Двери је речи са овог плаката представио као игру асоцијације, на шта нас асоцирају ове речи. Нисмо ми криви што је напредњацима асоцијација на ове речи актуелни председник Србије, његов брат Андреј, кум Никола Петровић и његов кум Ненад Ковач.

ТУРСКИ ИСТОРИЧАРИ ПОТВРДИЛИ: Срби су победили у Косовском боју или је било нерешено!

Из свега овога је јасно, да Српска напредна странка губи тло под ногама и да је време за смену власти у Републици Србији.

 

Извор: Dveri.rs