Издвајамо Србија

СРПСКА ОМЛАДИНА ОДУШЕВИЛА ПУТИНА: Овако су председнику Русије ЗАХВАЛИЛИ ЗА МИГОВЕ! (ВИДЕО)

Руски председник Владимир Путин рекао је данас, уочи затварања Светског фестивала омладине и студената у Сочију, да је сигуран да ће учесници тог скупа „оставити део срца у Русији“, а међу 30.000 учесника била је и српска делегација, која је развила велики транспарент с поруком захвалности за руске „мигове“. 

„Сигуран сам да ћете, одлазећи из Русије, оставити овде део свог срца“, истакао је Путин у обраћању младима, изразивши уверење да ће Русија, с друге стране, увек живети у њиховим срцима, преноси Тасс.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Руски председник је младима, који су из целог света дошли у Сочи на фестивал, захвалио на поверењу, приметивши да је „апсолутно необична енергија створена на овом фестивалу – енергија младих“.

„Будућност почиње овде и сада, будућност сте ви“, поручио је Путин на енглеском језику.

Међу 30.000 учесника била је и српска делегација, која је пред руским председником развила велики транспарент са поруком захвалности, за „мигове“ који су у Србију стигли из Русије, наводи РТС.

Фестивал у Сочију трајао је седам дана, током којих су млади из 188 земаља света имали низ дискусионих програма, предавања и сусрета са експертима, високим државним званичницима, научницима и професорима.

 

 

Извор: ртс / тањуг