Србија

СРУШЕН АЛИБИ ЗОРАНА МАРЈАНОВИЋА! Жена с козама: Јана на насипу је била са старијим човеком с репом у 16.40!

Радосава Марковић испричала да је на ливади поред насипа видела девојчицу и мушкарца старог између 60 и 70 година, са дугом косом везаном у реп

Радосава Марковић, жена која је чувала козе на насипу у Црвенки у Борчи, срушила је одбрану Зорана Марјановића, осумњиченог да је 2. априла прошле године убио супругу Јелену. Како сазнајемо, мештанка овог насеља испричала је да је кобног дана на насипу видела Јану, али не и Зорана, већ „мушкарца старог између 60 и 70 година с косом везаном у реп“.

– Чувала сам, као и сваког дана, козе на насипу. Сваког дана у исто време изводим козе на пашу и знам да је било око 16.40. Видела сам мушкарца и девојчицу. Мушкарац се играо са девојчицом, она је кренула ка козама и он јој је викнуо да се врати. Нисам сигурна да ли је викао Дано или Јано – испричала је наводно на саслушању Радосава Марковић и додала да је „тек касније приметила да се нешто чудно дешава на насипу када је видела неке људе и аутомобиле који долазе и одлазе“.

Она је човека са којим је видела Јану описала као старијег мушкарца са дугом везаном косом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

С обзиром на то да је девојчица у време убиства мајке имала пет година, није могла да буде са неким ко јој је непознат, па је највероватније Јана тог поподнева на насипу била са дедом Владимиром Марјановићем, који више одговара опису од његовог сина Зорана. Јелену Марјановић, која је наводно трчала насипом, жена која је чувала козе уопште није видела.

Подсетимо, Марјановић је раније на саслушању изјавио да је насипу био са Јеленом и ћеркицом. Како је навео, он се играо са Јаном, а када је приметио да Јелене нема након што је отишла да трчи, кренуо је да дозива.

Радосава Марковић после саслушања није желела да даје било какве изјаве за медије, већ је окупљенима показала средњи прст и њиме одмахивала. Бранилац Зорана Марјановића, адвокат Никола Думнић, потврдио је да су јуче саслушана два сведока, али да нико од девет до сада испитаних није очевидац догађаја због ког се води поступак. Он је кратко потврдио да је жена која је чувала козе рекла да се човек који не одговара опису Зорана Марјановића играо са дететом на ливади поред насипа.

– Следеће саслушање је заказано за понедељак. Ми више нећемо давати никакве изјаве о овом предмету – рекао је Думнић.

Други сведок Вид Стјепановић рекао је јуче да је покојну певачицу око 13 сати с леђа видео на насипу, а да је видео и њеног супруга.

– Рекао је да је прво видео Зорана, а онда и неког другог човека који долази по дете и да је схватио да је „то нека намештаљка“. Међутим, није објаснио о каквој намештаљци се радило – открива извор Курира и додаје да је овај сведок потом потпуно збунио све присутне причом да је он „помогао полицији да ухапси убицу Иве Пуканића“, као и да су њему „опростили Аркана“.

Извор: Kurir.rs