Србија

Стаје на луди камен у затвору: Зоран Марјановић одлучио да се ожени из једног разлога

Зоран Марјановић одлучио је да се у затвору ожени Зорицом Зоком Митровић, али не само да би се чешће виђао са њом већ се иза тога крије план да пна добије старатељство над малом Јаном, Зорановом ћерком из брака са убијеном певачицом.

Како се сазнаје, Марјановић се последњих неколико дана повукао у себе, све мање прича, а кад проговори, помиње само Јану, као и Зорицу. Неколико пута је рекао да би Зорица била најбоља мајка Јани, да је девојчица воли и да ће се због тога оженити Зорицом – како би његова ћерка имала најбољу будућност у случају да он буде осуђен на дугогодишњу робију.
То је главни разлог његове одлуке да се ожени Зорицом. Тачно је да он воли Зорицу, али она би могла да га посећују у затвору и као његова невенчана супруга, ако би два сведока, у овом случају отац Владимир и брат Милош, потврдили да су они у ванбрачној заједници. Међутим, као ванбрачна супруга Зорица не би могла да буде старатељ девојчици – прича извор упућен у дешавања.
Како наводи, Зоран је свестан да је Јани потребна мајка.

– Марјановићеви родитељи су веома везани за унуку, али он зна да их полако стижу године и није сигуран колико ће Зорица и Владимир бити у могућности да брину о Јани. Са друге стране његов брат Милош је са дугогодишњом девојком Милицом засновао породицу и очекују прво дете, па је питање и колико би они могли да се посвете девојчици – каже саговорник.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

С обзиром на то да је она и после хапшења остала уз њега и да верује да није крив за убиство супруге, Марјановић има велико поверење у Зорицу.

– Мала Јана познаје Зорицу, као и њеног сина Здравка, навикла је на њих пошто живе с њом у кући у Борчи. Такође од момента Јелениног убиства Зорица је све време била уз Зорана, а нарочито му даје подршку од када је ухапшен. С друге стране, Зоран је забринут да би за живот детета зависио од Центра за социјални рад, који би Јану могао да упути у хранитељску породицу или преда породици Крсмановић, с којом девојчица никад није живела. Браком са Зорицом могао би да спречи евентуално одвајање Јане од осталих Марјановића – навео је извор.

Извор: Srbija Danas/Kurir.rs