Србија

СKАНДАЛ НА САСЛУШАЊУ ЗОРИЦЕ МАРЈАНОВИЋ! Тужиоци се уплашили ВРАЏБИНА ЈЕЛЕНИНЕ СВЕKРВЕ!

Фото: Јутјуб

Зорица Марјановић одбила је да сведочи у поступку који се води против њеног сина Зорана због убиства супруге Јелене, али је само њено јучерашње појављивање изазвало праву пометњу у тужилаштву

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након саслушања, Зоранов син из првог брака Урош, који је такође позван да сведочи, истрчао је на улицу и побегао од бабе, али је још већа збрка због Зорице настала међу тужиоцима!

КУМА ДАЛА АЛИБИ ЗОРАНУ?! Марјановићев адвокат тврди да је потпуно сигуран у његову невиност и да ће то ДОКАЗАТИ

– Међу њима се пронела прича да Зорица баја против свих који су се замерили њеној породици. Због тога су избегавали сваки контакт са њом. То је отишло толико далеко да су једног колегу који је у поступку, чију супругу је закачио обичан вирус, питали да ли је истина да му је жена оболела због Зорице – прича извор Српског телеграфа.

Међутим, нису само тужиоци бежали јуче од ње јер је то, из неких других разлога, урадио и њен унук Урош.

– Иако су заједно дошли, у једном тренутку избила је свађа, па је Урош побегао баби и истрчао на улицу на споредни излаз. Нешто касније је из зграде тужилаштва сва изгубљена изашла и Зорица. Понављала је: „Где је Урош, где је Урош?“, погледом тражећи унука који је већ био одмакао. Била је видно узнемирена. Такси је уместо ње позвао један од адвоката, који ју је и сместио у возило. На њено поновљено питање где јој је унук, адвокат јој је одговорио да ће се касније срести – прича наш саговорник.

Наводно, Зорица и Урош су се посвађали јер је Владимир, који је требало да дође по њих, каснио, а да ли је то прави разлог, знају само њих двоје.

Иначе, Зоранов син и мајка позвали су се на своје право да не сведоче, као што су то прошле недеље урадили и отац Владимир и брат Милош. По речима једног од адвоката одбране Александра Зарића, они су препоручили Марјановићима да се бране ћутањем.

БРУКА И СРАМОТА ФСС! ОВО НИКО НИКАД У ЕВРОПИ НИЈЕ УРАДИО: Муслин одвео „орлове“ на СП и као награду добиће – отказ

Сведочио и полицајац

Један од првих људи којима се Зоран обратио за помоћ је полицајац Борис Пуцић, који је такође јуче сведочио. Њега је Зоран позвао и затражио помоћ када је нестала Јелена.
– Он је Зорану рекао да нестанак пријави у градску полицију, али је исте вечери дошао као познаник да тражи Јелену – казао је извор Српског телеграфа.

 

Извор: Srpski telegraf