Издвајамо Србија

ТАКО ТО РАДИ СРПСКИ ГЕНЕРАЛ: Пси лају, ветар носи, ЛАЗАРЕВИЋ опет надиграо НАТО, баш као и 1999!

Фото: Јутјуб

Генерал у пензији Владимир Лазаревић, некадашњи командант Приштинског корпуса и Треће армије Војске Југославије, дошао је данас на Војну академију, где је требало да одржи прво предавање питомцима Војске Србије 

Лазаревић је поручио да је пристао да предаје на Војној академији јер је за њега то велика част.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Никада се нисам крио ни током НАТО агресије, па ни сада. А кад видим од кога долазе критике због ангажовања бивших генерала Војске Југославије, све ми је јасно. Пси лају, ветар носи… – казао је раније за српски генерал.

Лазаревић каже да је идеју да буде предавач чуо одмах пошто је слетео из Хага у Србију, децембра 2015, од тадашњег министра одбране Братислава Гашића и бившег министра правде Николе Селаковића.

Лазаревић је посебно упалшио председника самозване државе Косово Хашима Тачиа који тврди да би Европска унија требало да буде забринута што ће пензионисани српски генерал који је НАТО одржао праву лекцију из ратовања на Космету 1999. године одржати предавање на Војној академији у Београду.

Штавише, Тачи се нада да ће то што ће Владимир Лазаревић предавати Војној академији Србије успорити учлањење Србије у ЕУ.

 

Извор: Новости.рс