Издвајамо Србија

ТЕОДОРИН ИСКАЗ СВЕ ЗАПРЕПАСТИО: Зоранов син је спавао са њима у соби, причала је да више не МОЖЕ ДА ИЗДРЖИ

Фото: Јутјуб

Теодора Крсмановић на саслушању у тужилаштву рекла како је Јелена Марјановић говорила да не може више да живи у кући са Владимиром и Зорицом

Фото: Јутјуб

Теодора Крсмановић, сестра од стрица убијене Јелене Марјановић, испричала је на саслушању у Вишем тужилаштву у Београду да јој се покојна певачица жалила да више не може да издржи с „маторцима“, мислећи на родитеље супруга Зорана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, Теодора је саслушана у понедељак у истрази која се води против Зорана Марјановића, супруга зверски убијене Јелене, чији је нестанак он пријавио 2. априла прошле године. Током кратког саслушања она није говорила о кобном дану, већ о односима у кући Марјановића.

Још горе после смрти мајке

– У почетку, Јелена се није жалила на било шта у браку, али је 2015. почела да говори о проблемима. Не могу конкретно да кажем на шта се жалила, али се сећам да је говорила да не може више да издржи. Углавном се жалила на „маторце“, то јест Зоранове родитеље, јер су се они стално свађали – испричала је, како Курир ексклузивно сазнаје, Теодора Крсмановић.

Она је објаснила да је, према њеним сазнањима, Јелени постало још горе у кући Марјановића када се њена мајка Зорица Крсмановић разболела.

– Знам да је Зоран, на пример, Јелену терао да ноћу трчи, вози бицикл или ролере јер ју је критиковао да је дебела. Последњи пут сам била у њиховој кући после Јаниног рођендана, у фебруару прошле године, два месеца пре него је Јелена убијена. Седели смо у студију и гледали неку емисију у којој је наступала Јелена. Осим ње, Зорана и мене, ту је била и нека млада певачица Милица. Зоран је тада пред нама критиковао Јелену да изгледа као тетка, да је дебела и да се погледа на шта личи – објаснила је ситуацију којој је присуствовала у кући Марјановића у Борчи.

Последњи сусрет – свађа

Последњи пут, како је рекла, кад је видела сестру, посвађале су се.
– Јелена се никад није жалила док је била у кући. Међутим, кад би изашла из куће, жалила се. Последњи пут кад смо се виделе, чак смо се посвађале јер сам јој рекла да она то више не треба да трпи, али Јелена га је бранила. Јелена га је увек бранила – рекла је наводно Теодора.

Теодора Крсмановић, како наш извор открива, испричала је да је она често била гост у кући Марјановића, али да је углавном спавала у кући Јеленине мајке, која је у комшилуку. Понекад је спавала и код Марјановића, а тада би ноћила у студију, док су заједно у соби спавали Зоран, Јелена, Јана и Зоранов син из првог брака Урош.

Марјановићева одбрана
ТЕОДОРА ЈЕ ИЗМАНИПУЛИСАНА

Теодора Крсмановић, која је добила позив за саслушање као оштећена, на интервенцију одбране Зорана Марјановића изгубила је овај статус и саслушана је као обичан сведок.

– Интервенција одбране апсолутно није усмерена против ње лично, нити има било који други циљ осим да се поступак уведе у законите токове. Према Законику о кривичном поступку, она никако не може имати статус оштећене. Сматрам да њом манипулишу људи који је погрешно саветују ради личне медијске промоције – каже Марјановићев адвокат Никола Думнић.

Центар за социјални рад
ЗОРАНУ ОДУЗЕТА ЋЕРКА ЈАНА

Центар за социјални рад одузео је 10. октобра Зорану Марјановић (39) старатељство над шестогодишњом ћерком Јаном. Пошто је девојчица пре годину и по дана остала без мајке, а отац јој је ухапшен, радници Центра за социјални рад по службеној дужности покренули су поступак старатељске заштите. За њеног старатеља одређен је психолог Градског центра за социјални рад, а девојчица је привремено смештена код њеног стрица Милоша Марјановића. Ако се догоди да у даљем току истраге и Милош буде ухапшен, шестогодишња Јана биће одведена из куће Марјановића у Борчи.
 

Извор: Курир / Јелена Спасић