Занимљивости Издвајамо

ТУРИСТИ ЗООФИЛИ ДОЛАЗЕ У СРБИЈУ: Болесници плаћају однос са животињама 150 евра, за снимање дају још 50е

Туристи зоофили организовано долазе у Србију, већином из Немачке, Холандије, Шведске и Велике Британије, тражећи срећу у „животињским борделима”, где плаћају за секс са животињама!

Осим имања на селу, који туристма зоофилима нуде коње, краве, козе и магарце за секс, и поједини власници паса путем интернета продају своје љубимце за „посебне услуге”, а како тврде чланови Удружења за борбу за права животиња „Левијатан”, неколико бордела с псима налази се у Београду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Животињски бордели су заправо специјализована имања и штале на селу, углавном с кравама, коњима и магарцима, до којих они жељни секса са животињама најчешће долазе путем интернет огласа. Највећи број туриста зоофила долази из Немачке, Холандије, Шведске и Велике Британије, а у Србију стижу у организованим туристичким групама, углавном аутобусима, и на први поглед се нимало не разликују од осталих туриста. Када стигну на имање, сељак им покаже штале, где туристи могу да изаберу с којом животињом ће имати секс, а за то су обавезни да власнику имања плате између 70 и 150 евра. За услугу снимања камером, с обзиром на то да има и оних који желе да им „интимни моменти с кравом” остану трајно забележени, мора се издвојити још 50 евра – тврди извор и додаје да већина фармера у томе не проналази ништа лоше, већ да „продају” својих животиња виде као начин да зараде новац.

Да су несретне животиње сведоци и жртве бруталности људског рода у 21. веку, мотивисаног искључиво зарадом, потврђује и Павле Бихал, преседник Удружења за заштиту животиња „Левијатан”, који је недавно открио да се на тајној локацији у Београду налази бордел у којем псе омамљују, муче и сексуално злостављају. То удружење на свом Фејсбук профилу поставило је фотографију од које се леди крв у жилама. На фотографији се види омамљен пас, којем су навучене црне мрежасте најлон чарапе.

– Имамо информације с неколико страна да постоји један клуб, то јест стан у којем се све то дешава. Чекамо да нам јаве локацију, а након тога планирамо да случај пријавимо надлежним институцијама. Педофилија, силовање и ово су три најодвратније ствари које могу да се замисле. То су болесници које је врло тешко ухватити, а казне за таква дела су мале – прича Бихали.

Поједини ветеринари већ годинама упозоравају да појединци не удомљавају животиње, већ их искоришћавају за проституцију.

– Пси и мачке луталице из Србије извозе се у земље западне Европе, посебно у Немачку и Аустрију, под изговором удомљавања. Међутим, уместо у домовима љубитеља животиња, несрећне животиње завршавају у борделима. Познато је да постоје дилери – бескрупулозни шверцери животиња који користе тајне имејл адресе, лажне идентитете на друштвеним мрежама и нерегистроване азиле, које презентују на интернету. Животиње увезене на овај начин у земље западне Европе искоришћавају се на најбруталније могуће начине – каже ветеринар Милојко Симић и додаје да кад мушкарац искоришћава пса за сексулани однос, пас након два то три сношаја умире, јер му се уништавају анални и вагинални отвор.

Чињенице:

– највећи број сексуалних односа са животињама забележен је на фармама
– људи најчешће имају секс са козама, овцама, магарцима, псима, мачкама, гускама и кравама
– највећа зоофилска заједница на интернету има неколико десетина хиљада чланова
– зоофилија је легална у Бразилу, Мексику, Тајланду, Финској, Мађарској и Румунији
– у већини држава зоофилија је кривично дело
– у Србији је све више бордела и фарми које путем интернета нуде секс с животињама л за секс са животињама плаћа се између 70 и 150 евра
 

Извор: Курир.рс / Ало.рс