Србија

ФАТАЛНА ГРЕШКА ВЛАДИМИРА: Присвојио телефон убијене Јелене, ОБРИСАО ЈЕ ПОРУКЕ МИСЛЕЋИ ДА ЈЕ САКРИО ТРАГОВЕ!

Фото: Јутјуб

Осумњичени за убиство певачице Јелене Марјановић ухапшен након што је пронађен певачицин тајни телефон, који је његов отац Владимир након њене смрти узео да користи, па га изгубио на улици

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зорана Марјановића, осумњиченог за свирепо убиство супруге Јелене иза решетака је сместио отац Владимир. Наиме, Зоран је ухапшен након што је пронађен мобилни телефон који је његов отац недавно изгубио, и то је, како сазнајемо, засад најјачи доказ који истрага има против певачициног супруга.

ТАЈНИ ДОКУМЕНТИ О АТЕНТАТУ НА КЕНЕДИЈА ОТКРИВАЈУ: Убица је уствари полицајац из Даласа …

Подсетимо спорни мобилни телефон који је припадао убијеној Јелени Марјановић, пронађен је седам дана пре хапшења њеног супруга у Борчи. Младић који га је пронашао са оцем га је однео у полицију, а истражитељи су успели да поврате податке из оштећеног телефона и открију да су га користили певачица и њен свекар након убиства.

– Чланови породице Марјановић пронашли су мобилни телефон после Јеленине смрти у њеним стварима. Занимљиво је да су ово прећутали полицији, иако су раније предали апарат који је она оставила у кући кад је отишла да трчи. Претпоставља се да се Владимир, видевши да је реч о модерном андроиду, полакомио и одлучио да га задржи за себе – каже наш извор.

Певачицин свекар обрисао је поруке и позиве из телефона и наставио да га користи више од годину дана након злочина. Међутим, није рачунао на то да се софтвером могу повратити ранији подаци из меморије.

– Владимир је био веома неопрезан и успео је да изгуби телефон, што је на крају Зорана коштало хапшења. Да није задржао телефон и да га је уништио, вероватно се ништа не би десило његовом сину. Јер када су инспектори проверили телефон и повратили податке, дошли су до шокантних сазнања која су указала на Зоранову кривицу у овом случају. Због тога је седам дана од проналаска телефона ухапшен – навео је наш саговорник.

ОВАЈ ЧОВЕК ТВРДИ ДА ЈЕ ОТЕТ НЕКОЛИКО ПУТА: Убио сам 19 ванземаљаца, продајем имање, не могу више да се борим, ево доказа

Два телефона већ у полицији

Како се испоставило, убијена певачица имала је три телефона. Први телефон, за који се тврди да је имао веома лошу батерију, пронађен је 3. априла у близини места где је убијена. Према исказу сведока, Зоран је у ноћи нестанка полицији дао шифру њеног Фејсбук профила, као и други телефон који је Марјановићева оставила у породичном дому у Борчи. Оба апарата однета су на вештачење.

 

Извор: Informer.rs