Издвајамо Србија

ХОЋУ СУЗАНУ И ХЕЛЕНУ! ИСПЛИВАЛИ ПРЉАВИ ДЕТАЉИ ИЗ ЖИВОТА ТИТА И РАНКОВИЋА, да ли је због овога убијен Ђурековић?

Од шверца цигарета су се финансирале југословенске обавештајне службе

Роман Стјепана Ђурековића најнеобичнија књига коју је емиграција икад издала о Титу, износи целу енциклопедију политичких, приватних, обавештајних и сексуалних трачева о Јосипу Брозу Титу и његовим најближим сарадницима, па је реч о правој еротској Илијади, у којој се ерос меша с танатосом, а оргије преплићу са сценама бруталних масовних егзекуција.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Аутор је тврдио да је све истина.

Роман – за који се аутор клео да је истинит, и да би због њега у Југославији добио 10 година тамнице, ако не и смртну казну – почиње 1948. године, у којој Тито доживљава пресудно искушење каријере, сукоб са Стаљином, али га то не спречава да за вечеру наручи “кавијар и пржене јегуље, допремљене специјално са Скадарског језера”. Александар Ранковић организовао је шверц цигарета у Немачкој, а од зараде су се финансирали југословенске обавештајне службе – али новац се ставља и у приватне џепове.

На почетку романа, где се токови свести преплићу са ауторовим описима, наводи се како је Тито од 1945. до 1948. спавао с минимално 20 жена, али је тренутно до лудила заљубљен у Тинку (оперска дива, златокоса лепотица Зинка Кунц).

Тито није бирао, али једну намирницу никада није пробао “Па и ова моја домаћица Јованка”, размишља Тито, “боља је од било које три претходне супруге. А тек Тинка? Од Тинке све могу сакрити. Осим тога, Тинка је светска дама. Коначно, ја се више не морам женити, ни било којој ништа од њих обећавати. Боже, да сам се женио са сваком са којом сам спавао само последње три године, до сад бих се оженио већ 20 пута. Или можда и више…Ко ће све то избројати?”. У једној од следећих сцена, следи опис секса Тита и Тинке.

„Одмах се свлачи“, рече јој Тито чим су им се усне раздвојиле.

„Још од синоћ сам се наоштрио оно док сам те посматрао на сцени“ – рекао је Тито, а Тинка је одговорила да морају да пожуре.

„Данас могу остати до јутра све док не будем морала поћи на пробу. Знаш, муж ми је јутрос отишао на службени пут и неће га бити недељу дана“.

„Одлично! Али то не значи да не треба одмах да се свучеш“, наваљивао је и почео да јој откопчава хаљину. „Најрадије бих ти је поцепао, па да у трену останеш гола“, додао је у заносу.

„Наопако! Ако то учиниш, како ћу се вратити кући гола… Скидај се и ти“, рекла је затим, и истовремено запевушила арију из Травијате, чијој је премијери Тито јуче присуствовао…

Тито је приказан као главни идеолог масовних масакара ратних заробљеника.

“Само после капитулације Немачке побили смо на граници с Аустријом или маршевима смрти око 200.000 усташа и домобрана и 7.000 четника. И најмање 80.000 усташа и домобрана потаманили смо потом по логорима тако што смо их намерно заразили дизентеријом и тифусом…. Од тих 1,7 милиона жртава, на Хрвате отпада 800.000”.

Ваља уочити да је Ђурековић преузео службене југословенске статистике броја ратних жртава (демограф Владимир Жерјавић сматра да их је било двоструко мање, али их је режим увећавао због ратне одштете која је тражена од Немаца). Књига Титове сараднике приказује као разуздане сексуалне рекордере, док Едварда Кардеља приказује као асексуалног књишког мољца.

„Мислим“, рекао је Тито на састанку, „да треба да дамо реч другу Бевцу. Нећу рећи да је то само зато што је он читао и припремао се док смо ми пили, певали и је*бали, него зато што мислим да је он у стварима доктрине ипак најтемељинији…“Док Кардељ чита књиге и проучава доктрину, Тито и Ранковић оргијају. “Кад су се Тито и Ранковић пред вече вратили из шетње парком, затекли су како се Ранковић и Ђилас забављају с целим „крдом девојака“. Тито је на брзину оценио да их има око четрнаестак. Била је то балетна трупа из Љубљане коју су мало пре допремили Ранковићеви људи специјалним аутобусом. Након плеса, Тито почиње да замишља каква би која била у кревету. „Ова прва је по мени најбоља пи*ка у целој трупи“, рекао је Ранковић, као да је погађао његове мисли. Била је то Сузана. На то Тито ништа није одговорио… Њих осам је нормално заплесало, али ускоро су почеле да одбацују комад по комад одеће. Најзад су остале све голе и наставиле тако да плешу. После овога, другови следи групни секс, рекао је Ранковић шапатом.

„Рекао си, стари, да то још ниси пробао. Реци, коју да ти пошаљем горе у собу?!“ Мало размисливши, Тито одговори: „Хелену и Сузану хоћу“. „Узми још две. И тако их имамо вишак“ посаветовао га је Ранковић. „Онда ми пошаљите и ону гузату“, показао је на балерину са увојцима у коси. „А ти, Ђидо, коју ћеш ти?“- Тито је упитао Ђиласа.

„Ја се не осећам добро, идем из ових стопа на спавање“ одговорио Ђилас суво.

„И ти си ми неки“, добацио је Тито и потцењивачки одмахнуо руком, удаљујући се са својим лепотицама. А сутра ујутро Тито је рекао својим сарадницима да је групни секс узбудљива ствар, нарочито ако те истовремено милују три такве лепотице. „Једино је то све за њих лоше, јер ниједна не успе да узме ону ствар до краја. Треба бити јако добар па њих све три задовољити“.

 

 

Извор: Курир.рс