Србија

ЧЕДА ПРИЗНАО ДА ИМА ЈАХТУ, ПА ПОРЕКАО: Ево шта је рекао у скандалу у Хрватској!

Фото: Јутјуб

Замолили су ме да сниме неку сцену, због чега су, рекли су ми, поставили камеру на моје пловило. Међутим, о истрази не знам ништа, рекао је Јовановић

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лидер ЛДП Чедомир Јовановић изјавио је за Инсајдер да није власник ни јахте, ни глисера и да су сви наводи у медијима протеклих дана „потпуно бесмислени“.

– Нажалост, то није истина – рекао је Јовановић за Инсајдер и додао да једва чека да Агенција за борбу против корупције, чији је то посао, и провери те наводе.

Нови ветрови са острва најављују заокрет британске политике: Од Косова све кренуло по злу

Хрватски медији су најпре објавили да је тамошња полиција код острва Вис запленила јахту Чедомира Јовановића када су на њој биле холивудске звезде које снимају наставак филма „Мама мија“. Он је тада дао и изјаву новинарима у Хрватској којом је потврдио да је власник пловила.

– Замолили су ме да сниме неку сцену, због чега су, рекли су ми, поставили камеру на моје пловило. Међутим, о истрази не знам ништа – рекао је тада Јовановић.

Војник Лука и пас прошли су заједно ПРЕКО АЛБАНИЈЕ ДО КРФА, а онда су му ТРАЖИЛИ ДА ГА ЖРТВУЈЕ…

У имовинској карти Чедомира Јовановића, која је објављена на сајту Агенције за борбу против корупције, не наводи се власништво ни над јахтом ни над глисером. Агенција за борбу против корупције најавила је за Курир да ће покренути ванредни поступак провере Јовановићеве имовине.

 

Извор: Kurir / E. K.