Издвајамо Србија

ШЕШЕЉ СКУЋИО УНУКЕ И БИВШУ СНАЈКУ: Лидер СРС парама од ријалитија купио стан!

Док је јавност критиковала Војислава Шешеља што гостује у шоу-програмима, он је пазарио некретнину од педесет квадрата у Београду.

Војислав Шешељ купио је стан снајки Милици, која се недавно развела од његовог сина Николе, и то од новца који је зарадио у ријалитијима „Задруга“, „Фарма“ и „Парови“, сазнаје Курир.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лидер радикала решио је да стамбено обезбеди унуке Љубомира и Војислава и није бирао начин на који ће зарадити паре за некретнину у Београду. Док га је јавност критиковала због тога што гостује у разним ријалити форматима, Шешељ је своје учешће дебело наплаћивао, па је тако скупио довољно новца да пазари стан од 50 квадрата. Иако је увек расположен да прича о разним темама за медије, Војислав нам је поручио да је ова прича ипак интимна и да није лепо да је дели с јавношћу.

– Нећу да причам о томе. Моја је приватна ствар колико сам новца зарадио и где сам га потрошио. Већ је неко писао о томе, па ми се накачило безброј људи да тражи позајмицу – рекао је Шешељ за Курир.

Лидер СРС је гостовао у „Паровима“, „Фарми“, а пре две недеље био је у улози судије у шоу-програму „Задруга“, што је изазвало велику пажњу јавности. Он је тада изјавио да је своје гостовање у том ријалитију наплатио чак 100.000 евра, а да би за милион постао активни учесник.

 

Извор: Курир.рс / И. Е.