Издвајамо Спорт

ШОКАНТНА ОДЛУКА! МУСЛИН ЋЕ БИТИ СМЕЊЕН!? Србију на Мундијалу води легенда?!

Фото: Јутјуб

Вест која је одјекнула попут бомбе

Гром из ведра неба, шок, или како год другачије хоћете да назовете информацију која је одјекнула у фудбалској чаршији! А она каже – Спрема се смена Славољуба Муслина са места селектора репрезентације Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тренер који је одвео нашу најбољу фудбалску селекцију на Светско првенство после 8 година паузе, могуће да неће је водити и на самом такмичењу у Русији.

Како јавља „Србија данас“, Муслин ће бити смењен, а на његово место ће доћи легенда српског и југословенског фудбала Драган Стојковић Пикси.

Фото: Јутјуб

Разлог за овакву одлуку је наводно слаба игра у последња два меча квалификација, пораз од Аустрије и победа уз муку против Грузије код куће која је и донела пласман на Мундијал.

Такође, као један од разлога се наводи и непозивање једног од најбољих српских играча у Европи, Сергеја Милинковића Савића.

Стојковић је тренутно тренер кинеског Гвангжу РФ са којим бележи сјајне резултате и питање је колико је спреман да одустане од тог посла и врати се у српски фудбал. Мада је баш он недавно био у експедицији репрезентације на мечу у Бечу.

 

 

Извор: Еспресо.рс