Србија

Шокантно! Ово су ТЕКСТОВИ ПОРУКА које су код Јелене Крсмановић НАЂЕНИ У ТЕЛЕФОНУ

Фото: Јутјуб

Пет преписки убијене Јелене Марјановић пронађено је у телефону до ког је дошла полиција, а који је убијена певачица користила кријући га од осталих укућана.

Матора стално звоца, певала сам јутрос до четири, а сад перем и чистим као Пепељуга – ово је једна од порука коју је певачица Гранда Јелена Марјановић послала са телефона који је почетком септембра нађен недалеко од породичне куће Марјановића у Борчи.

Како је рекао извор из истраге, Јелена је тајно користила телефон да се дописује са блиском особом чији се идентитет држи у тајности. Остали мобилни апарати били су под будним оком Зорана Марјановића који је увек контролисао с ким се она дописује.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јелена је тако могла несметано да пише без надзора мужа, да описује осећања и шта преживљава.

-Тај телефон је био полуисправан, после Јеленине смрти га је користио Јеленин свекар Владимир. Сумњиво је то што Зоран није послушао полицајце и предао им све мобилне телефоне убијене супруге иако су му то више пута нагласили. Касније се правдао да је тај телефон нађен у некој од фиока, и како је мислио да уопште не ради – рекао је извор.

Како наводи Српски телеграф, неке од других порука које је Јелена слала са телефона биле су:

Ево ме, видимо се кад завршим обавезно по договору
Не могу више никога да гледам по*издећу
Идем да вежбам, не могу више да слушам да сам дебела, остаје само да гладујем
Да ми није детета одавно бих отишла из овог пакла
Подсећамо, злочин над певачицом десио се 2. априла прошле године у Борчи, а њен супруг Зоран Марјановић и даље је у притвору због сумње да је повезан са злочином

Извор: