Русија Свет

ШОКАНТНО! ПУТИН СЕ ПИТА: Ствара ли се “ЕТНИЧКИ ВИРУС” који ће убијати само одређене народе?

„Ми смо предмет великог интереса.”, изјавио је Владимир Путин је на састанку Већа за људска права, те открио да „неке снаге” прикупљају биолошки материјал Руса, европске расе диљем Русије.

Сви се сећамо скандала када су америчке тајне службе на сваки могући начин покушавале доћи до ДНК дипломата који раде у Уједињеним нацијама. У понедељак, 30. октобра је председник Русије Владимир Путин открио нешто што постаје и више него озбиљно.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Током састанка Већа за људска права, један од судионика Игор Борисов је изјавио:

„Нетко је, користећи системе видео надзора, прикупљао фотографије Руса за непознате сврхе”. Након ове изјаве, реч је узео Владимир Путин те изложио још један пуно озбиљнији проблем:

„Знате ли да прикупљају биолошки материјал из целе земље и свих етничких група – људи који живе на свим земљописним подручјима Русије? Питање је: зашто то раде? То што чине, чине с одређеном намером и врло професионално.”

„Ми смо предмет великог интереса”, рекао је руски председник који је позвао на решавање ове ситуације без стварања панике.

Владимир Путин је истакнуо да они који су прикупили биолошки материјал Руса могу чинити с њим што су наумили, али ће и Руси чинити оно што требају чинити.

Недавно је Aмеричка команда за ваздухопловну обуку (AЕТЦ) објавило конкурс за купњу узорака рибонуклеинске киселине (РНA) и биолошког ткива Руса европске расе. Потенцијални добављач је морао послати узорке у AЕТЦ и приложити информације о здравственом стању донатора.

Што је то биолошки материјал и што из њега можемо сазнати?

Колега из редакције портала Логично давно је описао на врло једноставан начин што се све може сазнати из наших гена, хаплогрупе и маркера:

„Свако од нас носи комбинације гена које наслеђујемо од нашег оца и мајке, а који нам одређују наше особне карактеристике – боју очију, боју косе, нашу конституцију, склоности ка одређеним болестима, висину и друге детаље. Постоји један изузетак, а то је информација у кромосому Y, која се преноси без измена с оца на сина, из генерације у генерацију. Без измене, осим у случају мутације, што је природно и најчешће безопасно.

Управо ова мутација се назива маркер, а који генетичарима служи као светионик за њихова генетско-антрополошка истраживања. Овај маркер, тј. информација о мутацији се преноси од првог нашег претка Хомо сапиенса, па до свих потомака тисућама година касније тј. данас. Понекада се унутар једне лозе догоди више мутација, тако да се једна лоза шири као крошња у више грана, где су гране настале мутације. Треба нагласити да свака особа у своме кромосому има записане све мутације од настанка човека, што увелико олакшава праћење и миграције народа.

Дакле главна грана се зове хаплогрупа, а она се даље шири у подгрупе које су дефинисане маркерима, тј. накнадним мутацијама. Када генетичари пронађу нову грану, тј. мутацију, они настоје пронаћи место где је она настала, и тада настаје нова линија људске расе”, написао је Петар Јасак 2009. године.

Како се могу искористити ове информације које Руси носе у свом биолошком материјалу?

Владимир Путин није јавно обзнанио што мисли о свему, али ћемо покушати „артикулисати” његове мисли. Пошто се путем хаплогрупа и маркера може одредити популација одређене етничке групе, региона, града, села и породице, ствар постаје јасна и застрашујућа.

Довољно је направити „етнички вирус” који ће се активирати само на одређене хаплогрупе и маркере, а да за осталу популацију буде безопасан. Руси су свесни што то значи као и председник Владимир Путин. Ради се о најстрашнијем оружју за масовно уништење циљане популације с перфектном селекцијом, а при томе нема никакве физичке деструкције материјалних добара.

На жалост технолошки напредак је постао већа претња за људски род, него му чини добро. У каквом ћемо свету живети за неколико десетљећа, нитко не може одговорити. Знамо само да светом дефинитивно владају социопатолошки профили који не презају од ничега како би и даље доминирали малим људима. Ништа нису бољи ни они који такве служе. вероватно су и њихови маркери већ познати, за време када не буду више потребни господару.

 

Извор: logicno.com