Србија

ШОKАНТНО ОТKРИЋЕ Један од чланова породице Марјановић стајао је тик поред Јелениног тела и то ПРЕЋУТАО

Трећи сведок кога су пронашли ЦФИ и породица Kрсмановић открива шокантан детаљ из истраге: у ноћи када су сви трагали за певачицом један од чланова породице Марјановић стигао је до њеног тела!

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Један од три нова сведока које су пронашли породица Kрсмановић и Центар за форензичка истраживања из Новог Сада открива детаље које је спреман да исприча и полицији и тужилаштву.

КАКАВ ЛУДАК: Плакаћете од смеха кад видите како Андрија пева и глуми албанског туристу у Београду

Према речима Зорана Марјановића, Јелена је нестала 2. априла 2016. године. Сутрадан, њено тело нађено је у каналу. Од момента нестанка певачице до тренутка када је полиција обавештена прошло је неколико сати и није јасно зашто је супруг толико чекао да пријави нестанак певачице.

Такође, буни и чињеница да је када је Јелена нестала, он позвао све пријатеље и чланове своје породице да дођу на насип и крену у потрагу за њом. Шта су све радили током потраге, и даље је мистерија, али је сигурно да су током потраге, намерно или не, уништили гомилу трагова!

– Према сазнањима овог сведока, један члан родбине Марјановић налазио се на неколико метара од места где је пронађено Јеленино тело у ноћи претраге на насипу – истиче Ненад Шипка из ЦФИ.

Због чега је овај члан породице одлучио да ту информацију прећути и да ли је био свестан где је стајао и шта види, испитивањем сведока могло би да буде утврђено.

Међутим, то није једини сведок који потпуно преокреће случај и баца сенку на досадашња сведочења породице Марјановић, а нарочито Зорана, који је због сумње да је убио своју супругу приведен 15. септембра.

– Према речима комшије, он је у петак 1. априла 2016, дан пре Јелениног нестанка, разговарао са њом. Јелена га је питала да ли је прскао зеље, а након што јој је он одговорио да није, она му је казала: „Одлично, сутра ујутру ћу доћи код тебе да узмем зеље да мојима за суботу и недељу направим сармицу од зеља“. У суботу је сведок чекао Јелену цело јутро, међутим, она се није појавила – прича Шипка.

Према речима Предрага Савића, пуномоћника Теодоре Kрсмановић, Јеленине млађе сестре, постоји неколико интересантних сведока које би они предложили тужилаштву, а који би могли да одговоре на многа питања која се већ годину и по дана постављају у случају убиства певачице.

– Ако би саслушали Љубицу, сестру Јеленине мајке Зорице, она би могла да у потпуности разреши дилему око последњег разговора између Јелене Kрсмановић и њене покојне мајке. Такође, појавила се и једна комшиница са веома интересантним исказом који би помогао много у истрази Јелениног убиства – објашњава Савић за „Блиц“.

Kако наводи, саслушање обдуцента Слободана Савића, који је радио обдукцију Јелениног тела, такође је од велике важности и наглашава да им и даље није јасно зашто је приликом одређивања судско-медицинског вештачења тужилац њега прескочио.

СРПСКИ РАТНИК БРУТАЛНИМ УДАРЦИМА РАЗБИО НЕМЦА: Душко Тодоровић остварио и пету победу у ММА

Међутим, ови захтеви биће могући само ако Теодора добије статус оштећене у случају убиства њене сестре, који јој је непосредно пре саслушања у понедељак, а на захтев Марјановићевих бранилаца, укинут. С тим у вези, Теодорина мајка тражиће старатељство над малом Јаном, Зорановом и Јеленином ћерком.

 

Извор: Blic.rs