Србија

Шутановац: Банда је окупирала Београд

Председник Демократске странке (ДС) Драган Шутановац изјавио је данас да је Београд окупиран, а Београђани жртве хирова бескурупулозне банде која га води, и поручио да је свака њихова победа губитак за грађане која мора да буде спречена.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Без жена не бисмо сменили ни Милошевића“
Он је на Изборној конференцији Демократске странке у Сава центру истакао да су пензионери, млади и жене у најгорем положају у Србији и додао да ДС има план којим ће донети бољитак свима који живе у Београду већ после београдских избора.

БИВШИ СЕЛЕKТОР СВЕ ИЗНЕНАДИО: Победа Звезде у Kелну је ЛАЖНА

– Нема стајања ни одмора, јер ако дозволимо да они брже, јаче, боље руше нашу државу, онда смо сами криви – рекао је Шутановац и додао да они који имају власт у Београду „нису непобедиви и да нису велики“.

– Нису они велики, њихове грешке и промашени пројекти су велики – рекао је Шутановац.

Он је истакао да су пензионери понижени јер морају да одлуче да ли ће купити храну или лекове на акцији уместо да уживају у слободном времену са унуцима и породицом. Такође, оценио је да је поражавајуће да жене у 21. веку у Србији имају мања права од мушкараца и да су угрожене од насилника.

– Данас је Србија земља у којој жене имају мања права и када треба да се запосле увек имају једно питање више (од мушкараца) а када се запосле плата им је мања – рекао је Шутановац.

– Суштина политике ДС-а јесте иста плата за исти посао, склањање насилника из породице као и одузимање оружја насилницима, чак и оног које је легално стечено. Без жена не бисмо сменили ни Милошевића, па нећемо ни ову накарадну власт – каже Шутановац.

Тајна игра Ангеле Меркел и Путина: ШОKИРАНИ АМЕРИKАНЦИ немају одговор

Они који су најобразованији међу младима углавном се труде да оду у иностранство, а то, како тврди Шутановац, одговара актуелној власти – њима не одговарају млади који размишљају својом главом.

 

Извор: Vestionline.com