Србија

Допунским вештачењем утврђено да се певачица ГРЧЕВИТО БОРИЛА ЗА ЖИВОТ, од батина јој пукле слезина и бубна опна!

Фото: Јутјуб

Јелена Марјановић (33), певачица Гранда, за чије убиство се сумњичи њен супруг Зоран Марјановић (39), брутално је претучена са девет удараца по глави, али се за живот борила до последњег даха

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како Српски телеграф сазнаје супервештачењем је утврђено да је Марјановићева преживела тортуру и да је умрла у највећим мукама.

ЦЕЛА ПОРОДИЦА НА СУДУ ЗБОГ УБИСТВА ПЕВАЧИЦЕ: Мистериозна „пријатељица куће“ обелоданиће СВЕ ТАЈНЕ Марјановића

Према речима извора из истраге, допунско вештачење патолога открило је да је певачица задобила више удараца по целом телу, од којих јој је пукла слезина и бубна опна.

– На основу нових сазнања претпоставља се да је Јелена Марјановић била жртва помахниталог нападача који ју је ударао песницама по телу, глави, а највише по стомаку. Од силине удараца, несрећна жена је задобила бројне повреде унутрашњих органа које су довеле до унутрашњег крварења – прича саговорник, пише Српски телеграф.

Како додаје, Марјановићева се грчевито борила да би се извукла из руку насилника, о чему сведоче и одбрамбене повреде по њеном телу.

– Нападачу ни то није било довољно, па је зграбио туп предмет и смрскао јој главу. Утврђено је да ју је ударао по потиљку, а на лобањи је имала више тешких рана, док јој је лице остало неповређено – објашњава извор.

Према његовим речима, сумња се да је породична кућа Марјановића после злочина очишћена варикином и другим абразивним средствима, што је потврђено и допунским вештачењем.

ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ: И Албанци помажу тужбу Србије против НАТО

– Прсти настрадале Јелене такође су били поливени варикином да би се уништили сви докази који би нападача могли да доведу у везу са злочином. Осим тога, трагови абразивних средстава откривени су и у дневној соби куће у којој је певачица живела са свекром Владимиром, свекрвом Зорицом, девером Милошем, супругом Зораном и ћеркицом Јаном. Сви ти нови трагови и докази у истрази поткрепљују сумње да је Јелена усмрћена у дому Марјановића, након чега је њено тело бачено у канал – каже извор из истраге.

 

Извор: Srpski telegraf