Србија

ЈЕЛЕНИН ПАКАО ОД ЖИВОТА! Ево како су све МАРЈАНОВИЋИ МАЛТРЕТИРАЛИ НЕСРЕЋНУ ПЕВАЧИЦУ!

Терали су је да ради по кући нон-стоп, служила им је као чистачица и куварица. Зоран јој није дао да спава у кревету с њим, Јелена је зато спавала у студију. Зоран је често ноћио код швалерке Зоке

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зоран Марјановић се према својој супрузи Јелени опходио као према слушкињи, а у кући Марјановића у Борчи она је служила буквално као чистачица и куварица!

Зоран је Јелени често говорио да не може да спава с њом у кревету јер је ‘крава дебела’, па је несрећна жена са ћерком често ноћила на троседу у студију који се налази у дворишту, поред куће. Док је она спавала тамо, Зоран је одлазио код своје љубавнице Зорице Зоке Митровић, са којом има ванбрачног сина. Јелена је због свега тога, месецима пре него што је убијена 2. априла 2016, била јако утучена и озбиљно је размишљала да се разведе од Зорана!

КОЛИНДА ПАЛА НА ПУТИНА! Председница Хрватске није скидала осмех с лица током састанка у Сочију!

Ово је јуче ексклузивно за Информер испричала Јеленина блиска рођака, која из страха од Марјановића нипошто није желела да јој објавимо име. Одлучила се, каже, да проговори када је сазнала детаље сведочења Јеленине сестре Теодоре Крсмановић, која је прекјуче у тужилаштву рекла да је Зоран психички мучио и малтретирао своју жену.

– Читала сам шта је Теодора изјавила у понедељак на саслушању код тужиоца, и то је све тачно. И још горе је било него што је она испричала. Јелена је на почетку везе и брака много волела Зорана, али он и његова породица су је годинама третирали као обичну робињу, слугу! У почетку Јелена није ником причала кроз шта пролази, али неколико месеци пре него што је убијена видела сам да је утучена и некако истрошена. Једном приликом све ми је испричала… – почела је рођака своју причу.

И она, као и Теодора у тужилаштву, каже да је Зоран супругу највише малтретирао терајући је да смрша.

– Говорио јој је: ‘Како мислиш да певаш и да зарадиш неку лову кад тако изгледаш?! Дебела си као крава!’ Њу је то страшно мучило, била је стално у стању опасног стреса. Неколико месеци пре трагедије рекла сам јој да се плашим да ће се разболети од силног нервирања… Јелена је била уверена и да је Зоран вара, сигурно је знала за везу са том Зорицом Зоком Митровић, с којом он има и ванбрачног сина – препричава Јеленина рођака, која тврди да је певачица пре трагедије била одлучила да се разведе:

Наша саговорница каже да је била присутна у више наврата када су Марјановићи Јелени наређивали буквално као кућној помоћници.

– Донеси ми ово, однеси оно, опери, скувај… Не претерујем нимало када кажем да је Јелена буквално била роб те породице – каже наша саговорница и додаје:

– Знам поуздано и да је Зоранова претходна супруга прошла кроз ту тортуру. Она је такође била слушкиња Марјановићима и једва је побегла од њих…

Јеленина рођака истиче и да је Зоран, поврх свега, био болесно љубоморан и посесиван.

– Једном смо нас две изашле у шетњу. Она је претходно као Пепељуга урадила све што су јој Марјановићи наредили, да би је пустили са мном. Чим смо кренуле, ма нисмо направиле ни 50 корака, Зоран ју је већ звао телефоном, а онда још 10 пута док се Јелена није вратила кући. Па то је болесно! Знам сигурно и да ју је сваки час звао и кад би отишла код мајке. Па Јелена је у последњем разговору са мајком, на дан кад је нестала 2. априла 2016, рекла да ће свратити код ње, али прво да Марјановићима да да једу… – присећа се рођака.

Подсетимо, и психолози који су анализирали снимак са славе Марјановића, а на коме се види како Јелена погнуте главе и тужног израза лица са модрицом на образу услужује госте док се сви остали радују, закључују да је она била угњетавана.

– Када неко има модрицу на лицу, не мора увек да значи да је она траг насиља. Али све што се види на снимку са славе, нажалост, указује баш на то. Погледајте пажљиво, Јелена служи госте спуштеног и тужног погледа. Сви око ње се радују, певају, а она делује изгубљено, као да ту не припада. Послужује госте ћутке, што је ненормално за атмосферу славе. У једном тренутку супруг јој се обраћа не као рођеној жени, већ наређивачки, као служавки… Све то говори да су Марјановићи третирали Јелену као робињу. Њено је било да ћути, ради и буде одана. Када према некоме имате такав однос, онда је уобичајено и да му понекад лупите ‘васпитну ћушку’ преко лица. А та Јеленина масница на лицу управо тако делује… – рекла је психолог Александра Јанковић.

ЧЕДА ПРИЗНАО ДА ИМА ЈАХТУ, ПА ПОРЕКАО: Ево шта је рекао у скандалу у Хрватској!

Јелена Марјановић је 3. априла 2016. пронађена мртва, смрскане главе, у каналу покрај насипа у Борчи. Обдукцијом је утврђено да је убијена дан раније, са чак 34 ударца у главу. Зоран је 15. септембра, после 17 месеци истраге, ухапшен због сумње да је убио супругу и тренутно се налази у притвору.

 

Извор: Informer.rs