Србија

УБИЦА ЈЕ ОСТАВИО КЉУЧАН ТРАГ! Отисак обуће води до ПОЧИНИОЦА ЗЛОЧИНА! Потребно је само да се поклопи једна ствар…

Фото: Јутјуб

Особа која је убила Јелену Марјановић оставила је у близини канала, где ју је усмртила, отисак патике или ципеле

Овај податак је назначен у списима које је полиција доставила тужилаштву, пишу Новости.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Специфичан траг на обући, међутим, до данас није довео до проналажења власника. Истражитељи сумњају да је злочинац можда уништио обућу, која је била крвава и блатњава. Уколико би пронашли ту обућу, све би било решено.

СРПСКА ПУШКА ОСВАЈА РАКУ: Терористи падају пред чувеним српским моделом М-70

Поред тога, са обе стране канала, у којем је пронађено Јеленино тело, на лишћу и трави било је трагова прскања крви, што је вештаке и форензичаре навело на закључак да је то место злочина.

– Јеленина мајица у којој је трчала била је натопљена крвљу – наводи извор Новости:

– Али, у води је провела најмање 10 сати. Њена чарапа је била блатњава, а трагови блата били су и на глави. Вештачењем је утврђено да блата има и на панталонама њеног супруга Зорана Марјановића. У анализи коју је урадио полицијски вештак наводи се да је земља сличног састава.

Анализу блата надлежно тужилаштво је затражило јула прошле године. Интересантно је да је на Марјановићевим панталонама пронеђано блато али не и крв. Посебна енигма је ДНК на телу певачице. Утврђено је да је мушки, али да не припада ниједном члану породице Марјановић.

Јелена је вучена тридесетак метара. Сумња се да ју је злочинац прво ударио у ногу и да је потом пала. Онда ју је вукао за косу, и тада јој је спала гумица. После неколико метара испао јој је и телефон из џепа.

Интересантно је да су одређени биолошки трагови пронађени и на самој гумици за косу. Анализа је показала да припадају Зорану, али и његовом оцу Владимиру.

ЗАПАД У СТРАХУ ОД ОДГОВОРА: Да ли ће држава послушати Иринеја – да се за Косово пита народ?

– Како је утврђено певачица је вучена до канала, али је успела да се отргне и побегне на другу страну. Ту јој је спала патика. Злочинац је тада успео да је дохвати руком за доњи део тренерке, а другом је први пут ударио тупим предметом у главу и повукао у воду. Ту јој је задао још седам-осам удараца. Лобања јој је пукла на неколико места, а ударена је укупно девет пута – наводи извор Новости.

 

Извор: Novosti.rs / Informer.rs