Србија

Kосовом се синоћ орило „Ацо, Србине“! Председник Србије честитао Српској листи на победи, а они му скандирали (ВИДЕО)

– Поносан сам на вас што штитите и браните право Срба да опстану на својим огњиштима и што браните интересе Републике Србије – поручио је Вучић

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник Србије Александар Вучић честитао је вечерас Српској листи победу на локалним изборима у свим општинама са српском већином на Kосову и Метохији.

– Честитам на огромном успеху, на томе што је наш народ на Kосову и Метохији још једном показао да уме да се бори и за свој опстанак, али и за своју земљу Србију, да уме да се бори када је најтеже, када је притиснут и споља и на све друге могуће начине – рекао је Вучић телефоном.

ПУТИН ЗАПАЊИО ИЗРАЕЛ: Нећете бомбардовати Ирак, сада су тамо и наша нафтна поља …

Чланови Српске листе, присталице и окупљени грађани слушали су га преко спикерфона телефона директора Kанцеларије за KиМ Марка Ðурића.

– Поносан сам на вас што штитите и браните право Срба да опстану на својим огњиштима и што браните интересе Републике Србије. И хоћу да кажем народу на Kосову и Метохији да је то урадио само зато што је јак и сложан и велико хвала свим активистима. Честитам Горану Ракићу у Митровици, али честитам свим осталим у свих 10 општина на KиМ и нису успели они који су желели и да нас разједине и да нас победе – рекао је председник Србије.

– Победили смо још једанпут – истакао је и додао да је сада важно наставити да се ради у интересу нашег народа и да наши људи виде добробит од данашње победе.

– Радујем се вечерас, то по мом гласу не можете да закључите, можда једнако, а можда и више од сваког од вас. Неки, чини ми се, нисам сигуран да ли разумеју колики је значај ове победе. Многи су хтели да после парламентарних избора сруше Српску листу. Јединствен српски наступ и јединствена Српска листа још једанпут су показали да не могу лако да буду побеђени – рекао је Вучић.

ВЛАДИМИРА ХАПСЕ ЗБОГ ТАЈНОГ СНИМКА? „Зорице, извукли смо се, све смо их за*ебали“, понављао је после саслушања

– Вама, вашим породицама желим све најбоље, желим вам пуно успеха, а желим нашем народу на KиМ да опстаје, да живи све боље. Живела Србија и све најбоље вама још једном. И Kосово и Метохија у саставу је Србије – рекао је председник, на шта су окупљени почели да скандирају: „Живела Србија“ и „Ацо Србине“.

Српска листа вечерас прославља победу са, како је рекао председник Српске листе Горан Ракић, више од 80 одсто гласова које је освојила, уз ватромет, бакље, шампањац и трубаче.

 

Извор: Telegraf.rs/Tanjug