Србија

Адвокат Срба открила шта ће се десити сад кад се Америка умешала у суђење: Да ли нашим момцима прети доживотна казна?

Фото: Јутјуб

Добричанин Никодиновић истиче да ни у једом тренутку не треба заборавити како је све почело кобне вечери

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сигурна сам да Грчка неће дозволити никакво уплитање са стране било какве политике и било чијих утицаја, изјавила је адвокат Зора Добричанин Никодиновић, која је у одбрани српских младића који су осумњичени за убиство Американца Бакарија Хендерсона, летос на Закинтосу.

ПЕНТАГОН ЗАНЕМЕО: Руски Сухој Т-50 ПАК-ФА добио нову ЗАСТРАШУЈУЋУ СПОСОБНОСТ!

Поводом вести да су високи званичници из Тексаса тражили од државног секретара Рекса Тилерсона да искористи сва дипломатска средства како би се осигурало да нападачи не избегну правду, Добричанин Никодиновић очекује да ће свако одговарати за оно за шта је крив и онолико колико је крив.

– Грчка је колевка цивилизације и имам поверење у њихово правосуђе. Што се тиче наших окривљених држављана, убеђена сам у то да неће бити дискриминисани и да то што су Срби неће бити третирано као отежавајућа околност у кривичном поступку. Важне су чињенице и докази, а ускоро очекујемо саслушање неких сведока – рекла је.

Добричанин Никодиновић истиче да ни у једом тренутку не треба заборавити како је све почело кобне вечери.

– Хендерсон је флашу „митос“ пива разбио о главу ни кривог ни дужног Душана Ранковића, након чега је овај почео обилно да крвари. Трагичан крај Хендерсона је сплет несрећних околности – рекла је она.

 

Извор: Telegraf.rs/Večernje novosti