Србија

ВУЧИЋ О ОНИМА ШТО КУКАЈУ: Сметају им рупе, ал’ сметају им и гужве због радова на њима!

Председник Србије Александар Вучић указао је данас на различите стандарде и супротне поруке које шаљу и поједини медији, али и “критизери”, наводећи пример да се у једним новинама истовремено тврди да има много рупа на улицама, а затим приговара да су велике гужве због радова на путевима

 

Loading...

Вучић је на постављању камента темељца за хотел “Мона Плаза” на Дорћолу навео да треба показати поштовање према људима који раде, онима који инвестирају у развој Србије, док неки само кукају, тешко им да раде, да изађу по киши, и само из топлих соба критикују све друге.

Он је у том контексту указао да су се у једним новинама истог дана послале две супротне поруке, да има много рупа, а са друге стране да је гужва јер се на њима ради.

– Неко те рупе мора да поправи – неко мора на тим путевима да ради… Не можете са једне стране да се жалите на гужве, а са друге стране тражите да се ствари поправљају и да буду лепше… дајте мало разумевања, мало поштења да покажемо према људима који раде – рекао је Вучић који је додао и да је рупа на путевима мање него икада.

Према његовим речим,а приговара се и критикује у смислу “хајде да опсујемо мало мајку, оца и децу, како је то радио генерални секретар и председник ИО неког новинарског удружења и мени и министрима неким”.

Он је назначио и фонтану на Славији, за коју је рекао да су неки планирали да је изграде, а да сада кад је направљена само критикују и кажу “јој, што је ружна”.

– Неки су причали о томе да ће да праве фонтану на Славији – али су много пара крали, трпали у своје џепове па нису стигли фонтану да изграде. Када је фонтана изграђена онда кажу – јој што је ружна – а фонтана три пута лепша него што су они планирали да је направе – рекао јеВучић и додао да им сада та фонтана “не ваља” зато што је нису они направили него неки паметнији и способнији од њих.

 

Извор: Tanjug

Loading...
loading...
loading...