Издвајамо Србија

ЕМИР НЕ ПРЕСТАЈЕ СА УВРЕДАМА: Након скандала усред Србије, Хаџихафизбеговић тврди да је Вучић признао Косово!

Нема стида и срама

Изјава бошњачког члана Председништва БиХ, Бакира Изетбеговића, да ће Босна и Херцеговина признати независност Косова запалила је регион који већ данима кључа због ратнохушачке реторике која стиже са оне стране Дрине.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Док се једни труде да се оперу од својих изјава, други покушавају да одрже мир у региону, међу њима су се нашле и неке усијане главе које додатно доливају уље на ватру.

Гостујући у ударном термину на америчкој телевизији Н1, глумац Емир Хаџихафизбеговић осврнуо се на изјаве челника БиХ о признавању једностране косовске независности.

– Председник Вучић потцењује интелигенцију људи на овим просторима. Сазива седницу због изјаве Изетбеговића. Шта се њега тиче? Изетбеговић јесте рекао да би признао Косово, али није он тај који одлучује, него ће бити како каже тројно председништво. А заправо је Србија признала Косово, о чему ми причамо- питао је он.

Господин Хаџихафизбеговић није изгледа најбоље упознат са географијом, али и историјом ових простора, па није на одмет да добије коју лекцију о томе.

Косово и Метохија саставни је део наше земље и Србија не може „признати“ независност своје територије, јер иста никад није одвојена. Ниске ударце америчких лобиста и страних плаћеника који деценију и више покушавају да отму део српске територије, власти у Београду одлично подносе, па ни признавање косовске независности од стране готово свих чланица Европске уније не спрчава их да се грчевито боре у преговорима и дијалозима.

Мржња према српском народу заслепила је глумца толико да не бира начине на које ће ударити, па се тако дрзнуо протекле недеље да у сред Београда, на сцени „Сава центра“ током извођења култне серије „Аудиција“ изговара речи из његовог манифеста „Босна, моја једина домовина“, који се говори на свим политичким скуповима и почастима армије БиХ.

Дочекала га је српска публика раширених руку, а он јој се одужио тако што је на сцени рецитовао део говора који, у својој широј верзији, велича Насера Орића и чињеницу да је управо он био његов војник током ратних година у БиХ.

Познати глумац никад није крио да се током рата борио заједно са Насером Орићем, чија зверства почињена над српским цивилима не могу ни да се наброје. Осим по улогама, у српској јавности познат је по изјавама да се Босни из Србије сервира духовна порнографија, српске певачице је називао „србијанским дрољама“, говорио је чак и против чувеног редитеља Емира Кустурице, а Нелета Карајлића називао „смрадом“.

 

 

Извор: srbijadanas.com