loading...
Србија

Зоран урлао после посете мале Јане: Платиће ми сви они због којих моја породица пати, нико не може да ме раздвоји од детета

Мала Јана је оцу одмах притрчала у загрљај и викнула:”Тата, дошла сам ти”

 

Зоран Марјановић, који је осумњичен за брутално убиство супруге, певачице “Гранда” Јелене Марјановић, после првог сусрета након хапшења са шестогодишњом ћерком Јаном рекао је цимерима у притвору “да ће се борити до краја и да нико не може да га одвоји од детета”.

ДАНАС ЈЕ МИТРОВДАН: Ако сте верник НИКАКО немојте да радите ОВО…

– Зоран је у притвору од 16. септембра и од тада углавном прича о томе како му све ово тешко пада због Јане. Најчешће говори о девојчици и бринуло га је то како ће она реаговати на сусрет са њим. Због тога је од породице тражио да је тек сада доведу у посету – рекао је извор београдским медијима.

Мала Јана је оцу одмах притрчала у загрљај и викнула:”Тата, дошла сам ти”.

– Обоје су плакали, иако се он трудио да остане јак. Девојчица му је постављала питања, а највише је инсистирала на томе да јој каже кад ће да дође кући – прича саговорник.

– Викао је да неће да трпи неправду и да нико не може да га раздвоји од његовог детета. Рекао је и нешто у смислу да ће платити сви они због којих његова породица и пати – додаје извор.

Јана, чији је привремени старатељ Зоранов брат Милош, убудуће ће моћи да га обилази једном у две недеље.

 

Извор: Telegraf.rs

loading...